V A Ž N O Obaveštenje!!!

Započeo Petar Vidovic, Septembar 17, 2009, 02:47:53 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Petar Vidovic

Ovim putem a u slucaju da ste uopste pismeni, obavestavam lopove koji su obili trafiku kod semafora u noci izmedju ponedeljka i utorka, a ujedno i Boga i policiju, da umolite kojem god Bogu da se molite da ne saznam koji ste jer cu VAM MILU MATER JEBATI I SVE KOSKE POLOMITI a zatim pevajuci otici da odsluzim narodu sto sam duzan.
Niste samo ukrali robu nego i unistili zivot moje majke koja je digla kredit da bi u ovo sugavo vreme RADILA a ne krala i koji sad ne znam odakle ce isplatiti, a ujedno ste prekinuli skolovanje moje sestre za sta cu posebno da vam naplatim sa sve kamatama.

Ne trebale vam pare za lecenje vasih majki, oceva, sestara, brace i dece, ali najiskrenije zelim da vam zatreba za sopstveno.

Hvala na paznji.

Bosko Sa kanala Pink-a

Meni je zao, iskreno... Bolesno...
Koja je to trafika? Mozda se nesto i sazna, znas kako je, mladi sve pricaju... Rado cu dojaviti jer ne podrzavam tako nesto.

Plavi_Zoro

\\\'\\\' Zrtva je 22.11.2009.na svom telefonu primetio neodgovoren poziv na
telefonski broj... +393193260013  +393193260013 .. \\\'\\\'

Dozvolite da vas upozorim na nov oblik kriminalnih radnji - ovo se vec
uveliko dogadja po Evropi a evo, stize i do nas.

Tok nelegalnog rada je ovakav: korisnik mobilnog telefona dobije, u
nekom trenutku na svom mobilnom telefonu, propusteni poziv. Do toga
moze  doci tako da telefon stvarno  zazvoni, a moze i da ne zvoni.
Uglavnom korisnik dobije propusteni poziv.
Kada korisnik mobilnog telefona pogleda broj koji zove i kada taj broj počinje +39...,
+390..., +391..., + 392..., +393..., +394... i tako dalje  (u ovom
primeru, koji mi je poznat  telefonski broj je bio:  +393193260045  +393193260045 ) i
ukoliko  korisnik taj poziv odmah izbrise, tim potezom se osigurao i
uradio pravu stvar. Ukoliko pak korisnik  mobilnog telefona pozove
broj  propustenog poziva, korisnik mobilnog telefona postaje  zrtva
kriminalaca. U prethodnom slucaju koji mi je poznat, kolega je svojim
odgovorom na propusteni poziv izgubio vise od 2.000 EUR.  
Određeni brojevi iz gore navedenih grupa uvlace korisnika u situaciju da, kada
pozove te brojeve, ne moze da  prekine poziv i tako napravi ogromni
trosak na svom racunu.

Brojne prijave MUP potvrdjuju da se broj  ljudi koji odgovara na
ovakve pozive povecava iz dana u dan i da korisnici mobilnih telefona
sami sebe guraju u finansijske probleme i postaju zrtve kriminalaca.
U nadi da cemo spreciti da se ovo dalje desava, molim vas da sa
sadrzajem ove poruke upoznate sto vise ljudi.

----------------------

Milica Tomic
Biro za medjunarodnu saradnju i EU integracije
Kabinet ministra
Ministarstvo unutrašnjih poslova
Republike Srbije

Bul Mihaila Pupina 2
11070 Novi Beograd
tel. +  381 11 300 81 71
fax. + 381 11 361 49 29
mob. +381 64 892 14 18
e-mail. milica.tomic@mup.gov.rs
web. www.mup.gov.rs

Milica Tomic
Bureau for International Cooperation and EU Integration
Cabinet of the Minister
Ministry of  Interior
of the Republic of Serbia

Pera Petlic

...pretpostavljam da si bolje upućen u ovu temu Zoro ali nekako mi nije jasan onaj deo: \\\"...ne može da prekine poziv i tako napravi ogromni trošak na svom računu.\\\"...pa ako ne mogu pravilno da ga ugasim onda ću mu isčupati bateriju ili PROSTO BI GA BREČIO O ZEMLJU... :bejzbolka: ...i tako je ugašen...:)...u svakom slučaju HVALA na informaciji...:)

Plavi_Zoro

....Možeš ti njega da brečiš o zemlju, računar radi svoje, kad jednom dobije uputstvo, on radi....:) :) :)

Pera Petlic

Plavi_Zoro napisao/la:
Citat....Možeš ti njega da brečiš o zemlju, računar radi svoje, kad jednom dobije uputstvo, on radi....:) :) :)

...slažem se možda za ljude koji su na postpejdu ali kako će najebati ljudi na pripedu; koliko platiš toliko se klatiš (pričaš)...;)

Pera Petlic

...U JEDNOME GRADU NA SEVERU BAČKE DESILO SE ČUDO NEVIĐENO...posle radnog vremena u sopstvenoj radnji, vlasnik uhvaćen u krađi...:laugh:

...matori Zedika tokom prošle nedelje uhvaćen od strane MILICIJE kako krade svoju robu u svojoj prodavnici posle radnog vremena... ali zato već godinama radnice plaćaju \\\"MANJKOVE\\\"...

...gde će mu duša (ako je uopšte ima) a da on je nema jer prodao bi rođenu mamu za dinar...

Zoran Sarajlija

Čuo sam da radnicima rolnu mesarskog papira od recimo 50 kg naplati kao 50 kg mesa pošto oni to prodaju dok vam izmere količinu !!!??? A to da lapa to i vrapci znaju,ja za to znam već godinama ali se primenjuje varijanta \\\'ako ti se ne sviđa ti putuj\\\'....

Serveto Pecin

Prosto ne mogu da poverujem u ovo.
Vristao bih na sred centra koliko mrzim ceo sistem...

Goran Relic

ovo za papir treba biti mozak i setiti se.

treba mu predloziti da pocne da im naplacuje grejanje (nemoraju radinic kuci da loze:) ).

KAKAV LIK!

Pera Petlic

RELAX napisao/la:
Citattreba mu predloziti da pocne da im naplacuje grejanje (nemoraju radinic kuci da loze:) ).

KAKAV LIK!

...koje grejenje...???...devojke u radnjama imaju centralno grejanje ali lože kartonske kutije kada ih ima pošto im gazda nije dostavio ogrev...

robert kiss

Pa gde im je sindikat, ako nemaju nek naprave.Ima opštinski nek im pomogne ili nek se obese.
Š ta je niko u ovom prokletom bečeju nema da brani radnike.
Pravi kapitalizam samo što ne skidaju neke gazde i kožu sa leđa radniku.
A sindikalci na sve strane sede u lepim foteljama i primaju lepe plate.
 :giljotina:

Goran Čonkić

Koji crni sindikat. Ionako vecina radnica dal radi na crno ili radi preko omladinske...

Pera Petlic

condor napisao/la:
CitatPa gde im je sindikat, ako nemaju nek naprave.

...imaju oni organizovan sindikat ali šta misliš ko im je predsednik sindikata..???...Zedikina žena :laugh:   :laugh: ...pa ti vidi...:laugh: :laugh:...

robert kiss

Jbg, nek se izbore za svoja prava niko im neće uraditi nešto umesto njih.
A ono na crno i studentska pa gde su inspektori, samo znaju da pošten narod zaj...
Možda imaju mali platu pa ...