VESELA SUBOTA @ POZORISNI KLUB - 4. sezona

Započeo Stevan Kosanovic, Septembar 14, 2007, 10:47:30 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Deja Babic

..mislim da je jasno da ne treba da bude fora euro trancea...vec progressive trance ili :woohoo:  psy trance...

..evo integral da proba...B) ili da predlozi..

...pun je bg dj\\\'s kontam jeftinih ... npr Johnny iz ns...;)

Stevan Kosanovic

naravno bez euro trancea :)

negoo...nemam pojma nekako mi sam ambijent kluba nije za tu vrstu mjuze, kao ni onaj najgrdji techno.... :)

no videcemo, ja sam za... :)

Z A

Mogu da se raspitam na forumu nekom tamo ko bi hteo da radi za male pare.
Mada cela ta pricha psytrancea u sceni mi je malo bzvz.Doshla bi svakojaka masa.Nije da hejtujem masu koja ide u scenu ali zamislite da na punk ili metal kocertu dodje vecina onih koja tu muziku ni ne slusha.

Stevan Kosanovic

pa nema veze, mozda im se svidi....
nema potrebe da se raspitujes, to je ono kaooo na pijaci...
samo daj neka imena, ostalo cu ja srediti :)

Z A

Ok.
TranceNation Dj-evi su iz Novog SAda pushtaju uglavnom izraelski Full On,to je onako prihvatljivo za masu.
Tu su Dj MIlosh,Johnny,Danijel i ne znam ko josh sve.

Multiverse:

ALJOSHA
SPARK
ISTAR
BA
EUPHORIC
PRS LEE
SHTURM

Oni pushtaju od progresive-a do goe i darka.

Insight dj:
Loody
Zoli
Nomi
Maitreya
Aural
Ulavnom pushtaju Full On i pregressive.

mumba

ma najbolje da se pušta dark ambient ja donosim molitvenike!

Vladimir Bakic

Ne bih da budem partibrejker,ali juce dobih od jednog starijeg gospodina zanimljivu informaciju,da od subote 18.oktobra u Pozorisnom klubu krecu zurke za stariju masu gde ce se pustati evergreen muzika..Sad nisam siguran o cemu se radi,ali neko tu kanda nije dobro obavesten..Molim gospodina Cveju da iz prve ruke objasni novonastalu situaciju,koja bi mogla da izazove nezeljene sukobe biblijskih razmera izmedju mladih trancera i matorih rockera,gde su ovi drugi u prednosti jer su opremljeni stakama i ostalim ortopedskih pomagalima..

Stevan Kosanovic

Stevan Kosanovic

Z A

Xperiment,nem pojma.Oni se lozhe na Nano,Neurobiotic,Ibogu i tako te shkole,moderniji trance,neki od njih imaju i svoje projekte kao sto je Aki aka Species.Chudno mi sve to malo sa dovodjenjem njih u scenu ali ajde.Da se ja pitam pravio bih tamo u Petefiju ili u tako nekom prikladnijem prostoru.

mumba

BAKANDZA napisao/la:
CitatNe bih da budem partibrejker,ali juce dobih od jednog starijeg gospodina zanimljivu informaciju,da od subote 18.oktobra u Pozorisnom klubu krecu zurke za stariju masu gde ce se pustati evergreen muzika..Sad nisam siguran o cemu se radi,ali neko tu kanda nije dobro obavesten..Molim gospodina Cveju da iz prve ruke objasni novonastalu situaciju,koja bi mogla da izazove nezeljene sukobe biblijskih razmera izmedju mladih trancera i matorih rockera,gde su ovi drugi u prednosti jer su opremljeni stakama i ostalim ortopedskih pomagalima..

ajav svete gizike mi samo još fali da počnu i punk/metal žurke e ondak će se desiti i holokaust!

Vladimir Bakic

Matorci ce ipak praviti evergreen veceri petkom,tako da trancerima ostaje subota..A i mi raveri cemo imate gde da subotom zavrsimo,naravno ukoliko ne \\\"popijemo vrata\\\" kao prethodne subote..:)

TiDža84

BAKANDZA napisao/la:
CitatMatorci ce ipak praviti evergreen veceri petkom,tako da trancerima ostaje subota..A i mi raveri cemo imate gde da subotom zavrsimo,naravno ukoliko ne \\\"popijemo vrata\\\" kao prethodne subote..:)

Neko ce \\\"popiti\\\" vrata a neko medovacu :P

Stevan Kosanovic

e moj bakandza, zamenili te sa evergreenom...hehehehhe :)

mumba

tako je to kad se čovek ne pričesti s medovačom!