Najlepša U Bečeju i okolini

Započeo Spammer Spammer, Novembar 10, 2007, 12:04:38 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Peleena :) Pa shta te briga :D

Nina...nemoj toliko da joj prkosis,preterala si.

Jasno je da svako treba da iznese svoje misljenje,ali preterala si!
Ko da si videla prvi put tako glupu temu po tebi.

Nina Ristic

ja ne prkosim. ja sam samo realna. mene bi bre bio blam da stavim tek tako svoje slike i pitam da li sam SAMO LEPA, a ne da se promovisem i pitam da li sam najlepsa! ALOOOOOOOOOOOOO!!!

mada i dalje mislim da joj se to neko sveti, i da nije toliko luda da otvara ovakve teme...

Nina Ristic

i ne kaze se po meni, niko nije nista prosuo po meni, nego po mom misljenju ili sl... :D:D:D

Nemas pametna posla,pa zato iznosis svoje jadno misljenje!
Zivi i pusti druge da zive..

mumba

peregrina šeci pa što sa ninom tako,budi malo finija sa njom .pa možda i drugarice postanete.ajse svi da se družimo,ma ne valja se svaðati.

Milos Plazacic

tako je :)
btw slazem se sa ninom u potpunosti, tema je glupa i stavise mislim da nju neko lepo zajebava...

E,kad se ne slazemo!Inace znam da je Nina dobra.:)

Boki M

Zena ima troje dece i dva ili tri braka iza sebe.Mozes je videti u Stage kako pije pivcugu i to uvek u drustvu muskih.Upravo je razvedena .......

mumba

eto onda i odgovora.sigurno joj to neko od bivših smešta!

Olja Milovanov

bolje da ukinete ovu temu- stvarno je ponizavajuce kompromitovati se na ovaj nacin (ili smestati nekoj jadnoj zeni ovako nesto)...

Duki erder

Meni je lepa a za druge ne znam, mada ima jos slika koje su interesantne

Axl Axl

\\"Radi se o tome da je moralno zloupotrebljen forum jer su postavljene slike u temi \\"najlepsa Becejka\\" van volje te osobe, gde vidim da si reagovao i zakljucao temu. Da ne bi i dalje prolazilo kroz kritike , molim te da izbrises fotografije.
    Unapred hvala\\"

Duki erder

Nije trebalo izbrisati slike \\"prelepe\\" Milesevke , ionako kazu da voli da se istice i bude glavna kad god izadje u grad a pogotovo  petak i subotu u Stag-u ili na tehno zurkama