ILI ILI

Započeo Leana Tajkov, Septembar 23, 2007, 08:21:28 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ivan Mikovic

nemy ljubomoran na Petkovu ribu:laugh:

Ivana Pobric

Jednom sam to uradila i opekla se, ali od tada su mi na prvom mestu prijatelji i tako ce i ostati..Decko je trenutan a prijatelji su stalno uz mene.

Goran Čonkić

A sta ako posle nekog vremena devojka (partner) postane i jedan od najboljih drugova?

Sta onda? Znaci postoji ljubav i dalje ali si u takvom odnosu da ste u isto vreme skoro i najbolji drugovi?

Boris Majstorovic

Kad su prava ljubav i pravi prijatelji u pitanju mislim da nema zapostavljanja. I jedna i druga strana æe razumeti, samo i samo ako, je prava.

aleksandar tomic

zapostavis obaveze i time resis problem - ostane ti dovoljno vremena i za curu i za ekipu

Iwana Brankow

ONAJ KO ZAISTA ZELI NESTO ZA TO CE I PRONACI NACIN DA OSTVARI,DAKLE NE BI TREBALO DA DODJE DO ZAPOSTAVLJANJA DRUSTVA ILI OSOBE SA KOJOM SI,UVEK MOZES NACI VREMENA I ZA JEDNU I DRUGU STRANU....:) :P

Emilija Milosevic

Ja sam napravila gresku i zapostavila ne samo prijatelje, vec i sve drugo, ukljucujuci i skolu i hobije... Srecom, sada je proslo onih par meseci \\\"opsednutosti\\\" i trudim se da obnovim odnose sa svima. A opametila sam se upravo u onim vecerima kada mi je decko isao na neki rodjendan i sl., a ja sam morala da se druzim sa roditeljima i gledam Velikog Brata kao poslednji kreten. :( Sad sam nekako sve uklopila u raspored. Koliko kod se ja trudila, shvatam da je negde nepopravljiva steta vec ucinjena... Kajem se i kunem da vise necu ponoviti ovako nesto!