PREDSKAZANJE

Započeo rki ska, Novembar 20, 2007, 08:56:23 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

vidim da ce izbor za naj forumasa postati mnoooogo zanimljiv... ;)

Goran Čonkić

ja vidim da smo mi malo zavrnuti za internet...KO KANDA...

mumba

ja vidim da æu danas da odem u zmajevo gnezdo da se borim......za mesto pored šanka u tom æe doæi mali lala i neobavezno æemo naručiti puivo nakon toga æe doæi i drugo pa kad se oæcepimo od 5-6 komada onda æemo da se razularimo pored bine kao besni kurjaci krvavih očiju.nakon toga æemo biti žedni pa æemo se domašiti još 2-3 piva koje æe nas dotuæi pa æemo nako gladni i nervozni napraviti pičvajz u nekoj pekari i oteliti se sa po kile burečke sa sirom a mož i s mesinom jer u tom blagoslovenom stanju neæemo ni znati šta jedemo1nakon toga grand finale pentranje u zgradu pa na spavanje.naravno svako svojoj kuæi!

Goran Čonkić

Nesto ti muti predskazanja jer sam ja ostao kuci veceras... :D LOL

mumba

ma lagiš,doæeš ti u debeli!javili mi se.

Boris Majstorovic

Meni se javlja da ce Lala doci u Zmaj, ali Cross ce otici u Bel ammi.

mumba

da bih ja otišao u bellami treba da imam kočionu blokadu mozga! to jest gajba plus 2-3 piva!

Boris Majstorovic

Znam, ali tako mi se javilo. Dobio si karmu +.

mumba

Goran Čonkić

e bogami pogresili ste obojica :woohoo: ...ja evo sedim guci u dolnjem vesu i gledam seriju tako da me sad jako tesko moze izvuci odavde...:P

mumba

e moj deda a ja mislio ti sad došao iz inostranstva pun love sad æe biti zezanja i ti tako.

Goran Čonkić

Dolaze dolari,a? :laugh: :laugh:

sorry za off

tanja mitic

vidim, vidim, da æe sledeæe nedelje mnogima Božiæ Bata na prozore da cakuca i u čizmice neka iznendadjenja da ostavlja.

ko je dobar bio dobiæe bonicu i orah za zdravlje
a ko nije bio dobiæe štap  za bolje vladanje.

;)

mumba

bolje i štap nego bič i lisice heh malo zezim!

Serveto Pecin

Javilo mi se da cu danas malo doci na forum... Eto me...
:)