Muvanje... :)

Započeo Axl Axl, Novembar 23, 2007, 08:27:41 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

Boris Majstorovic

Meni se nešto slično dogodilo u jednoj zapadno evropskoj zamlji pre cetiri-pet godina. Bio je festival vina i centralni trg je bio mesto \\"zločina\\". U (ne preterano) pripitom stanju prisao sam jednoj devojci i započeo konverzaciju. Sve je bilo u redu i teklo kako stvari treba da teku za takve situacije, pitala me je odakle sam? A ja onako smeo i neoprezan odgovorim joj iz prve: iz Jugoslavije (tako se tada zvala drzava u kojoj sam ziveo) . A nju ako da je grom udario, narogušila se i samo mi je kulturno rekla \\"Pa - pa\\", što je značilo briši! Ja ostadoh ukopan u mestu, a ona ode. Vratim se ja tada društvu i ispričam im šta mi se desilo, kad na to jedan od njih odvali: \\"Pa nisi stigao ni da joj kažeš da si oženjen\\".

Ognjen Miric

tata Boris napisao/la:
CitatMeni se nešto slično dogodilo u jednoj zapadno evropskoj zamlji pre cetiri-pet godina. Bio je festival vina i centralni trg je bio mesto \\"zločina\\". U (ne preterano) pripitom stanju prisao sam jednoj devojci i započeo konverzaciju. Sve je bilo u redu i teklo kako stvari treba da teku za takve situacije, pitala me je odakle sam? A ja onako smeo i neoprezan odgovorim joj iz prve: iz Jugoslavije (tako se tada zvala drzava u kojoj sam ziveo) . A nju ako da je grom udario, narogušila se i samo mi je kulturno rekla \\"Pa - pa\\", što je značilo briši! Ja ostadoh ukopan u mestu, a ona ode. Vratim se ja tada društvu i ispričam im šta mi se desilo, kad na to jedan od njih odvali: \\"Pa nisi stigao ni da joj kažeš da si oženjen\\".

ziveo sam 5 godina  u drzavi gde je slabo ko i cuo za  srbiju ali ipak sam imao par puta priliku da dodjem u istu situaciju i nije bas prijatno kad znas da te neko ne voli samo zato sto si iz srbije

Marina Kovacev

Tata Borise, drago mi je sto te je ispalila... Ozenjen covek pa tako.... jos to i iznosi u javnost... ccc...

Boris Majstorovic

Marina_The_Press napisao/la:
CitatTata Borise, drago mi je sto te je ispalila... Ozenjen covek pa tako.... jos to i iznosi u javnost... ccc...

Ja nju nisam muvao zbog mene ili nje, nego da bi ona obezbedila neke novce za nevladine organizacije u Bečeju (npr za OKB ).   :lolpopodu: :lolpopodu: :lolpopodu:

mumba

Jagoda L.

Zoran Sarajlija

JaGODica napisao/la:
CitatKrenula voda na usta vuce?
Poceo je Cross da rezi ajaooo:P :P :P

mumba

JaGODica napisao/la:
CitatKrenula voda na usta vuce?

Wish I was the violence,
inflicted upon you

Jagoda L.

nemoj da slomis zube vucko. Tvrd sam ja orah

Zoran Sarajlija

JaGODica napisao/la:
Citatnemoj da slomis zube vucko. Tvrd sam ja orah
Tipujem na Stevicu...iz 1 u 1...pokazace ti Wolf sta znace reci strah,bol,patnja i SMRT...die strawberry

Jagoda L.

Zoran Sarajlija

JaGODica napisao/la:
Citatnije se takav jos rodio
Hrabra nema sta...

Jagoda L.