Sta ste danas jeli?

Započeo Olja Milovanov, Novembar 25, 2007, 11:29:09 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Pera Petlic

Ivan B.

Danas supe,sosa,mesa i krompira,a španać sa pohovanim belim mesom sutra na meniju.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

A gde nađe spanać?
Ja se polomila i nema ga nigde!

Pera Petlic

...ja sam dobio \\\"BESPLATNI\\\" ručak u KTC_u samo što je pre toga žena napravila račun u prodavnici preko 5000,00 i onda je dobila....ma da kao besplatni...baš me interesuje pošto me dodje svaki zalogaj :laugh: :laugh:  ako mi ne zastane u grlu....:laugh: :laugh:

Ivan B.

Lusy,dobrodušno stvorenje jedno...,pa na pijaci,na pijaci 50 dinara kesa od 200 grama.

ZABORAVIH,mucu jabuke za dezert.

Ivan B.

Golum973 napisao/la:
Citat...ja sam dobio \\\"BESPLATNI\\\" ručak u KTC_u samo što je pre toga žena napravila račun u prodavnici preko 5000,00 i onda je dobila....ma da kao besplatni...baš me interesuje pošto me dodje svaki zalogaj :laugh: :laugh:  ako mi ne zastane u grlu....:laugh: :laugh:

Gde li ostavljate \\\"stojdžu\\\",pa kad mogu pacifisti(tebe tu izuzimam i još neke),mogao bih i ja malo do KTC-a.Ne trebaju mi ključevi,a ni novi punto od čika O.M.-a.

Pera Petlic

Ivanhoe napisao/la:
CitatGolum973 napisao/la:
Citat...ja sam dobio \\\"BESPLATNI\\\" ručak u KTC_u samo što je pre toga žena napravila račun u prodavnici preko 5000,00 i onda je dobila....ma da kao besplatni...baš me interesuje pošto me dodje svaki zalogaj :laugh: :laugh:  ako mi ne zastane u grlu....:laugh: :laugh:

Gde li ostavljate \\\"stojdžu\\\",pa kad mogu pacifisti(tebe tu izuzimam i još neke),mogao bih i ja malo do KTC-a.Ne trebaju mi ključevi,a ni novi punto od čika O.M.-a.
...\\\"stojdzu\\\"....??? a to mu je šta...? i šta si time mislio: \\\"pa kad mogu pacifisti(tebe tu izuzimam i još neke),mogao bih i ja malo do KTC-a\\\"...:huh:

Ivan B.

Mislio sam na vaše službeno vozilo.

Ivan B.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

spanać i proju sa sirom, rukicama svojim napravljeno! :) ... obožavam to!  :koluta:

Ivan B.

Supe od subote sa kajmakom bechejskim,tj. slatkom pavlakom.Luk kuvani obožavam.

Ivan B.

Ivan B.

Ivan B.

Ćevape,krompir pire,a za salatu katastrofa-crnog luka.