BecejOnLine Forum

Kultura => Film & video => Temu započeo: Boris Majstorovic Novembar 21, 2008, 04:53:01 pre podne

Naslov: Filmovi na TV-u
Poruka od: Boris Majstorovic Novembar 21, 2008, 04:53:01 pre podne
Daljinski upravljač - čudna sprava, ne da ti mira. Želiš stalno da ga pritiskaš, da menjaš kanale na TV. Najjači je onaj, ko kontroliše daljinski.Tako to ide kod nas u kući.
    Kada se ovi jači umore i odu na spavanje, dobijam i ja priliku da ga malo držim u ruci, da pritiskam one male , ali magične gumene \\\"prebacivače\\\". Trudim se da kontrolišem situaciju, ali sam se ugledao na one jače, pa i ja palcom palacam. Tako to krene , pa naiđeš na prvi film.
\\\"Super\\\" - pomislim, kad ono Džeki Čen leti po nekom stovarištu i mlati se sa deset ljutih gusara. Opet ja uzimam magiju u svoje ruke i tražim dalje. \\\"Evo ga još jedan, ovaj je holivudska produkcija\\\" - obradujem se ja. Ide tako čovek kroz neku prašumu, džunglu ili šta već i nosi mitraljez od 70 kila, sav prljav i mokar. Za njim čitava armija sa svim rodovima vojske.
Vidim ja biće tu svašta, pa brže bolje menjam kanal, pa drugi, pa treći . . . Skoro sam se umorio od posla , kad na jednom \\\"stranom\\\" kanalu vidim film sa našim titlom. Da vidim šta tu ima? Tu se pojavi aždaja koja ne samo što bljuje vatru , nego ima i rep načičkan gvozdenim nitnama od po 5 kila svaka. Ali tu se pojavi i neki dasa sa mačem od čitava dva metra i sredi zlog zmaja za 20 minuta efektivne borbe.
Idem dalje , tražim i nema ništa. Počinjem iz početak i ponovo ista priča.

Ovaj mali uvod je bio priprema za pitanje:
Koji ste dobar film skoro pogledali na TV-u, tj. ako jeste?
Naslov: Odg: Filmovi na TV-u
Poruka od: irena maric Novembar 21, 2008, 05:02:21 pre podne
Ja moram da priznam da uopste ne gledam TV.Nas tv je podesen na kanal \\\"ultra televizije\\\",i kada ugrabim malo slobodnog vremena gledam samo crtane filmove sa svojim klincima.Verovatno cu,kada malo porastu,uspeti i da pogledam neki film!:)
Naslov: Odg: Filmovi na TV-u
Poruka od: Boris Majstorovic Novembar 21, 2008, 05:21:12 pre podne
Evo , kao da je ovaj post pročitao reditelj jedne tv kuće i brže bolje pustio \\\"Društvo mrtvih pesnika\\\" . Carpe diem - Captain my captain
Naslov: Odg: Filmovi na TV-u
Poruka od: irena maric Novembar 22, 2008, 04:02:30 pre podne
Setih se,poslednji film koji sam pogledala na TV-u nosio je naziv\\\"Duboko plavo more\\\".Ne mogu da se setim ko je rezirao film,znam samo da je bio odlican!