VAŽNO OBAVEŠ TENJE

Započeo velimir cvejanov, Februar 10, 2008, 05:46:15 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

velimir cvejanov

Poštovani forumaši, osećam se dužnim da vas upoznam sa veoma važnom statusnom promenom u mom liku i delu. Naime, do sada sam u životu bivao sve i svašta, a od sada sam, na moju neizmernu sreću i zadovoljstvo - DEDA!!! Sve zasluge, naravno, pripadaju mojoj ćerki i zetu, a superstar je jedna slatka mala Asja.

Srećan sam i zato što imam sve vas, znane i neznane, da podelim sreću sa vama. Isto tako, srećan sam i zbog toga što svoju suprugu od sada mogu legalno da zovem babom, bez opasnosti od letećih objekata (btw. pepeljara joj je omiljena). Od uredništva portala očekujem da pokrenu akciju prikupljanja statusnih simbola mog dedinstva - štapa, papuča, stolice za ljuljanje i medicinski modifikovane tastature za moje staračke ruke.

Da ste mi svi zajedno živi, zdravi i veseli!!!

TiDža84

CESTITAMO....i neka je mala Asja ziva zdrava i vesela!

Serveto Pecin

Cestitam!!! Puno pozdrava Asjinoj mami i njenom tati, tetkama, uji, baki i naravno DEDA CVEJI!
Ime je fantasticno, svaka cast onom ko ga izmisli za devojcicu! :)
Da mala Asja poraste i bude zdrava i vesela! Asja, :hepibrdej: :)
:flashica:

Robbyn �

[img=http://img201.imageshack.us/img201/7679/clipcongratulationsij4.gif]

Btw-ne radi postavljanje slika osim ako nije thumbnail...

U svakom slučaju od srca čestitke.

Software Smith

mora da je fenomenalan osećaj... :) :) :) Deda Cvejo... :D

Boris Majstorovic

Neka je sreća prati, ljubav okružuje i zdravlje služi. Čestitam na novoj tituli Cvejo. Nosi je sa ponosom.

mumba

e pa deda cvejo čestitam i sve najlepše želim maloj asji i njenim roditeljima tj,svojim prijateljima jeleni i draganu i neka ih sreća prati ceo život! btw. prenesi ponositom ocu da želim da to proslavim sa njim na jednom od sledećih vikenada!

Becej City

Velika je stvar postati deda za čoveka koji zna to da doživi na pravi način. Čestitam. U današnje vreme, lepo je biti mlad, ali nije mala stvar ni ostariti.

Uostalom...

\\\"Bolje je biti nekom deda, nego samo deda.\\\"

Dušan Radović

Djordje P.

velimir cvejanov

Draga celjadi, zahvaljuje vam se deda na lepim recima, a mogu samo da vam preporucim da prionete na posao i da se sto pre okitite ovom titulom. Nema bolje droge od ovoga, matere mi!!!

Policija_72

Pridružujem se čestitkama: Cvejo! :dedica: :kolce:

Nikola Kurcubic

Sve najbolje kom\\\'so i neka ti je ziva i zdrava unuka,  evo i stolice a za ostalo neka jos neko prilozi.  

Mozes i da se ljul;jas ali ne dugo, raspadne se...

Jos jednom , uzivaj sa unukom a ja fala bogu imam sina pa da se i orodimo ako bog da.