Preporučite dobar film...

Započeo Marina Kovacev, Septembar 19, 2007, 08:54:33 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Serveto Pecin

Licence to Wed
I Now Pronounce You Chuck And Larry

Back to Prison je ok, ali malo smara... Sve se sporo desava i glumci su mlitavi...

Z A

Za sve Sat Traktere posebno obavestenje.
Ima novi kanal HBO comedy..ceo dan komedije i smeha za celu porodicu.
Pronadjite kanal na vasem tv uredjaju.Ja vec uzivam a vi?

tanja mitic

uf...integral veruj mi da ja u poslednjih par nedelja samo prolazim kraj tv ekrana....:dry: ....internet je prava droga!!! :woohoo: no, pogledaæu valjda dobar filmiæ...:)

Z A

Nista mi ne govori:) Navuko sam se kao ker.Pocinje da mi smeta.Da ga ne koristi i keva rasklopio bi ga i metnuo na tavan,uzasno me nervira.
Kad smo bili u kasarni na pregledu psiholozi su nas upozorili da previse koriscenje kompjutera moze dovesti do epilepsije i da se ti slucajevi cesto desavaju.Zato oprez. :ninja:

tanja mitic

:laugh: ...ma da....do epilepsija...krive kičme...izbečenih očiju....ponašanje indiferentnosti za spoljašnji svet...češæe pojave razgovora sa samim sobom i smejanja u glas nekom tamo...u monitoru...:laugh:

Sinisa Tomic

ja svima toplo preporucujem da odgledaju najbolji film nase kinematografije po momo mislje nju \\"BUMERANG\\" par puta, ja sam gledao bar 20 i svaki put sam odusevljen

TiDža84

Bande Njujorka,Leon profesionalac,Misija,Sicilijanac...i naravno najbolji od svih Petparacke price

Pesic Sasa

Ja gledam na kompu filmove.Preporucujem Umri muski 4 .Obozavam akcije
:woohoo:

Che Guevara

Svi delovi Ocean\\\'s_a su super!
Naravno,pored zanimljivix scena,tu su preelepi glumci-Mat Deamon,George Clooney & Brad Pitt :kiss:

Boris Majstorovic

Serveto Pecin

Bruce Almighty! Sad sam ga opet pogledao, bas je dobar!

goran shef

\\"Petparacke price\\", film broj 1 za mene, ali i \\"Kad jaganjci utihnu\\", \\"Apokalipsa danas\\" i \\"Ken Park\\"

Milos Plazacic

CitatBruce Almighty! Sad sam ga opet pogledao, bas je dobar!

Evan Almighty mi je isto dobar :)

Nego skinuo sam novi Saw, ko je gledao prva 3, kao ja posto su me neki odavde uspesno nagovorili :side:, preporucujem, ovo je, kazu, poslednji Jigsaw-ov napad (ako se to moze tako nazvati...ma 1:15 je, mozak stoji) B)

mihajlo mihajlovic

pa kad je komedija u pitanju preporucio bih \\\"meet the spartans\\\"...parodija na \\\"300\\\"...a marina tebi preporucujem jedan ljubavni...\\\"P.S. I love you\\\"...onako film bas kakav devojke vole...

mihajlo mihajlovic

ljudi ajde vi koji ste \\\"kolekcionari\\\" kontaktirajte me pa da malo razmenimo cd-jove...:)))davno nisam dobio neku ozbiljnu kolicinu filmova...a ako neko ima mange to me bas jako zanima...