Besplatan kurs za muškarce

Započeo Irena Žunić, April 13, 2008, 01:47:54 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Irena Žunić

Napomena: nisam autor, samo prosledjujem

Postovani,

Sindikalna organizacija samostalnih sindikata u INN Vinca organizuje besplatan i brojno neograničen

KURS ZA MUŠ KARCE

Modul 1
1. Naučiti ziveti bez mame (2 000 sati)
2. Moja zena nije moja mama (350 sati)
3. Kako shvatiti da je fudbal samo sport (500 sati)

Modul 2
1. Kako prevladati sindrom daljinskog upravljaca (550 sati)

+ BONUS:

2. Ne urinirati oko WC solje (100 sati + praktican rad)
3. Kako preziveti prehladu bez drame (100 sati)

Modul 3
1. Kako ispeglati majicu za manje od 2 sata (praktican rad)
2. Variti bez podrigivanja, dok ona pere sudje (praktican rad )

TEME ZA DISKUSIJU:
S obzirom na kompleksnost tema, ucestvuje najvise 8 kandidata.

Tema 1:   Peglanje - od ves masine do ormana.   taj misteriozan proces.

Tema 2:   Poslednja naucna otkrica - kuvanje i odnosenje smeca NE izaziva impotenciju .
Tema 3:   Iako si u vezi/braku s njom, smes da joj kupis cvece (razgovor s psihijatrom).
Tema 4:   Papir za WC - da li papir sam izraste na drzacu za papir ?
Tema 5:   Kako spustiti poklopac WC solje - korak po korak (video konferencija s Harvarda).
Tema 6:   Osnovna razlika izmedju korpe za prljavi ves i poda (laboratorijski eksperiment)
Tema 7:   Muskarac kao suvozac - da li je genetski moguce da ne komentarise kad ona parkira
Tema 8:   Komunikacija: mentalne vezbe za razumevanje, ako je nešto u fioci, da se ne pita \\\"a u kojoj?\\\" nego da se pokuša da se pronadje.
Tema 9:   Da li soljica za kafu moze sama preleteti do sudopere  (praktican deo vodi David Copperfield).

Ima li zainteresovanih? Za koje teme?
Prijavljivanje u toku.
Primaju se prijave i u tudje ime (Dame, samo napred) !!!!!!!!!

mumba

simpatično nema šta! nego ja se pitam ima li i za žene neki praktičan kurs ali sa samo jednom vežbom koja nema ograničenja a vežbabi se sastojala od ćutanja!

Irena Žunić

Crossbringer napisao/la:
Citatsimpatično nema šta! nego ja se pitam ima li i za žene neki praktičan kurs ali sa samo jednom vežbom koja nema ograničenja a vežbabi se sastojala od ćutanja!

Upravo vežbam da se ugrizem za lakat. Kad savladam, mislim da ću biti spremna da upišem kurs za ćutanje.

mumba

ma daj malo sam se šalio,ne treba da se ujedaš više mi muškarci treba da idemo na razne tretmanne nego vi devojke ili ti žene mada glavu gore i u šetnjaus pa po koji pivkan i da vidiš!

Irena Žunić

Ležim nepomično kao kora od banane. Ako popijem neki alkohol,overicu testament.

Kyle Broflovski

Ne bi bilo loše,svi smo večeras.Mislim na alkohol.

Nebojsa Andjelic