Autor Tema: Trening iz PR-a, a u Beceju! Pridruzite se!  (Pročitano 4149 puta)

Vojislav Prkosovacki

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 493
    • Pogledaj profil
Trening iz PR-a, a u Beceju! Pridruzite se!
« poslato: Novembar 21, 2007, 04:14:03 posle podne »
Obaveštavamo Vas da æe se u nedelju 25.11.2007. u vremenu od 10 do 16 časova održati trening za mlade na temu odnosi sa medijima (PR) u prostorijama „Libera“.
U okviru drugog kruga implementacije Akcionog plana politike za mlade u Vojvodini kao zvaničnog dokumenta za mlade, Gradsko pozorište Bečej, Omladinski Klub Bečej i Kancelarija za mlade Opštine Bečej realizuju projekat „Generator“ koji je podržan od strane Pokrajinskog Sekretarijata za sport i omladinu.
Projekat „Generator“ ima za cilj poboljšanje kulturnih sadržaja za mlade u opštini Bečej kao i osnaživanje grupe mladih za donošenje Lokalnog akcionog plana za mlade.
Projekat sadrži nekoliko treninga i radionica koje obuhvataju osnovna i primenjiva znanja iz kreiranja filma, omladinske drame, kostima, omladinske politike kao i trening iz odnosa sa javnošæu (PR) koji æe omoguæiti učesnicima, mladim osobama da steknu praktična znanja i da kroz razvoj celokupnog projekta kvalitetno kreiraju pozitivan imidž projekta i konstantu komunikaciju sa medijima.
Trening iz odnosa sa javnošæu æe koristiti radioničarski rad kao metodu neformalnog obrazovanja, a voditelji treninga su Goran Crnojački iz Bečeja, Tamara Borovica i Bojana Periæ omladinske radnice iz Novog Sada.

Ovaj trening, kao i ostali koji su u planu su otvoreni za sve mlade Bečeja koji žele na kvalitetan i kreativan način da provedu svoje slobodno vreme u Bečeju.

Sve dodatne informacije mozete dobiti na mail  mladi.becej@gmail.com, na telefon 6912-720 lokal 138, kao i u Kancelariji za mlade opstine Becej (soba br.15)

G. P.

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 936
    • Pogledaj profil
Odg: Trening iz PR-a, a u Beceju! Pridruzite se!
« Odgovor #1 poslato: Novembar 24, 2007, 06:03:43 posle podne »
Bravo Voyac

Samo napred.