Sta je najromanticnija stvar koju ste uradili?

Započeo Leana Tajkov, Septembar 21, 2007, 11:08:45 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Juce sam poklonila decku blatobran za 4 meseca veze...:) To je moj nacin romantike... a vas...?

Robbyn �

Hehehehe,svojevremeno sam dobio za roðendan od devojke halogenke za automobil.I svi drugovi su mi zavideli na njenoj domišljatosti :laugh:

Doduše,davno je to bilo...Nisam više sa tom devojkom,ne vozim više taj automobil,ali halogenke i dalje rade :cheer:

Axl Axl

Robbyne gde si iskopao tu devojku???

Nenormalno posebno cenim takve kreativne poduhvate kod devojaka,jer su one uglavnom šablon varijante, i to mi bas nije zanimljivo... Mada opet bolje išta nego ništa... hihihi :)

A sto se mene tiče, svasta sam stvarno radio, samo necemo se odavati ovde, u zadnje vreme velika poseæenost... :)

Robbyn �

Axl napisao:
CitatRobbyne gde si iskopao tu devojku???

Eeeeee...  B) Rekoh,davno je bilo...

Marina Kovacev

Mislim da su najromanticniji gestovi upravo suprotni onim tipicnim (vecere, svece, ruze...), bas iz razloga sto se izlizani fazoni ponavljaju, ne pokazuju kreativnost i vec su svima poznati.
Mnogo je sladje i zanimljivije glupirati se i biti originalan. Bar za mene romantika ima takvo znacenje... Uvek sam rado kreator najblesavijih poklona - plasticnih pistolja, slatkisa srazmernih broju dana veze, voznji kartingom, oklagije, portikle, mikseri,lud donji ves... Ma sve to zvuci smesno i besmisleno, ali kada salje neku poruku bas bude simpaticno i tu osobu uvek asocira na vas... Naravno, bez dobre posvete nista ne prolazi...

mumba

ja sam operisan od kreativnosti jer neka draga osoba od mene uvek može da očekuje neki dezedorans ili cd.

Axl Axl

Bitna je paznja, pa makar bila ruža iz komšinicinog dvorišta...:silly:  :silly: :silly:

Bosko Sa kanala Pink-a

\\"Bitna je paznja, pa makar bila ruža iz komšinicinog dvorišta...\\"

Taj rad. Boze, kakve su sve meni budalashtine padale na pamet - i uvek je ispalo Okej. :P

Zoran Sarajlija

Preneo sam Sandru Kalember na rukama preko barustine u centru i o`ma se smuvali.:blush: :blush: :blush:

Olja Milovanov

Axl napisao:
CitatBitna je paznja, pa makar bila ruža iz komšinicinog dvorišta...:silly:  :silly: :silly:

To mi je nesto poznato, kao da sam vec negde cula... :)

Olja Milovanov

debeli zmaj napisao:
CitatPreneo sam Sandru Kalember na rukama preko barustine u centru i o`ma se smuvali.:blush: :blush: :blush:

To je bas slatko...:silly:
Za ovo te moram pohvaliti- ima nade za Zmajevo srce...;)

Olja Milovanov

Sitnice cine zivot... A najromanticnija stvar? Ima ih dosta, ali mislim da je romantika onda kada se tvoj partner oseca kao da je jedini na svetu, kada je srecan i maximalno ispunjen, kad zna da ga neko voli i drzi kao malo vode na dlanu...(i nije samo fraza!) To je nesto najlepse sto nekome mozete pokloniti-a zamislite, cak nista ni ne kosta...;)

Zoran Sarajlija

THE_FAIRY napisao:
Citata zamislite, cak nista ni ne kosta...;)
Ne moze da kosta a da bude romanticno.Ne ide zajedno.

Olja Milovanov

Pa zavisi kakvu devojku nadjes! A sam si dokazao da je to moguce- samo sto ti to ocigledno ne smatras romantikom...:(
Npr. Uberes (ukrades) cvetic od komsijske baste ili odakle vec i das ga devojci uz par lepih reci...;)  
Ja sam na poslu jednom cak i dobila crtez na kom je bio cica glisa sa buketom cveca u ruci...:blush:  :P
Treba li jos primera? B)
Probudimo tu musku (ne)kreativnost...:laugh: