PRAVAC PIVARAC!

Započeo Vladimir Bakic, Jun 10, 2008, 05:47:40 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

Vladimir Bakic

Sinoc bilo fino,mada je na posetu uticao nedostatak reklame i utakmica Turska-Hrvatska (bar su Hrvati popusili he-he). Kako mi je receno sinoc,svirke ce u buduce biti nedeljom i sredom,vec sad u nedelju,odnosno sutra,svira grupa Zemlja..

Axl Axl

I ja mislim da su to bolji dani za dešavanja dole, kad prosto ljudi vole da su viđeni u baštama...

Vladimir Bakic

Veceras grupa Zemlja na Pivarcu,pa ko voli produzeni vikend,neka navrati..

mumba

Marina Kovacev

Olja Milovanov

Vladimir Bakic

Sinoc bili na Pivarcu..Planirao sam da popijem pice-dva,malo cujem svirku  i palim kuci..Ali ne lezi vraze,skupilo se drustvo,svirka bila dobra i ja ostadoh do 2h..U 6h ustao i na pos\\\'o..Pivarac ce mi ovog leta doci glave..U sredu opet svirka.

Vladimir Bakic

Veceras (sreda) na Pivarcu svira becejski bend Golgota, a u petak novosadski ska bend Ringispil.. Toplo preporucujem narocito svirku u petak..Pre Ringispila Krigla bend ce pokusati malo da zagreje masu..

Bosko Sa kanala Pink-a

U petak ringispil? EXTRA... Svi na pivarac...
Kada pocinje u petak svirka?

Ovo je super bend, vrlo zabavan, tako da ce se mnogima svideti i koji ne slusaju SKA muziku...

Bosko Sa kanala Pink-a

Ne zaboravite, veceras je na pivarcu glavno ludilo....
 :flashica:

TiDža84

Uz dobru ekipu,ovako se provodi na Pivarcu....

mumba

Vladimir Bakic

Da ne znam ovog Cross-a,uplasio bih se od te zagrobne face..Veceras na Pivarcu svira cuveni becejski tezgaros Pedja sa nekom ekipom,zagrevanje za Exit,pa onda od sutra ludilo na Tvrdjavi..

TiDža84