Kako vam je bilo u vojsci?

Započeo Serveto Pecin, Oktobar 12, 2007, 06:20:06 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ivan B.

Eh,kada se setim ispraćaja u pozorištu...narodna nošnja,PIROS CSIZMICE...one igraju...eh...

Pera Petlic

...u osnovi solidno sam prošao, pošto sam bio u vojci vreme \\\'92./\\\'93.
 Promenuli smo kolektivno par prekomabdi (stranica sa pečatima komandnih kasarni je popunjena) i ja sam potom završio u Nikšiću na takozvanom Kapinom Polju. To su bili magacini naoružanja na kojima smo mi davali \\\"MRTVU\\\" stražu noću a danju utovarali i istovarali naoružanje (viljuškarima a bilo je i dosta fizikatransa :laugh: ) u šlepere koji su potom ODLAZILI NEGDE...
...od dvanaest meseci vojske, uz malo repete, na straži u Nikšiću proveo sam neprekidno osam meseci...ponekad je bilo da se pripuca pojedinačno pošto je svremena na vreme bilo pokušaja upada zarad kradje ali ništa spektakularno...:)...ali ipak ponavljam u odnosu na to šta se sve dešavalo u to vreme tamo je bilo ipak \\\"OK\\\"...

Ivan B.

Eh,gde sam sve bio...,pa da policija čita ovo.Neka samo maštaju i predpostavljaju.Nisam se školovao da bih za policiju radio.

Ivan B.

Hteo sam da budem mornar...Na neki način mi se želja i ispunila.Vozio sam amfibiju...NEPROCENLJIVO!

Ivan B.

Veza mi je poništena...Zaboravih...eto...desi se...

Ivan B.

413. Ц.О.Ð'. 2. Ð'.О.Ð'.
МешовиÑ,а чеÑ,а,2.вод,2.одељење
ОКЛОПЊАЦИ ЗНАШ!
Romanian border

stanislav slavik

pozdrav mali lalo cini mi se da smo bili u isto vreme na istom mestu u vojsci na karauli ostrovo od 19nov do juna2003.iz beceja je bio jos barna djerdj.
:)

Jovan Radicevic

Sluzio na karauli Ostrovo 95/96

Vrlo zajebana ekipa pod komandom Kaludjerca.Svasta nesto se desavalo tih dana,ja lezao i robiju za upucavanje strazara od strane vodje patrole,ma haos......

Ukoliko ima nekog na forumu ko je u to vreme sluzio neka se javi,da procaskamo malo