navijaci u beceju

Započeo Ultra Boys, Jun 22, 2008, 02:12:56 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ultra Boys

da cujemo sta mislite o navijacima u nasem gradu

Zoran Sarajlija

Zamrli kad su se ugasili vaterpolo i fuca

Axl Axl

Imam ja par slika sa skorašnje utakmice, bilo je navijača, samo što su u podmlađenom sastavu... Mada ne verujem da će ih više biti, od nekadašnjeg kluba koji je igrao kup UEFA, sada su opet ispali... Još jedna pa \\\"Liga bez briga\\\"

Ultra Boys

cuo sam da ce u debelom zmaju biti organizovano vece posvecenu o navijacima beceja.bilo bi dobro da se to sto bolje organizuje,da se skupi sto veci broj ljudi,da se prisetimo starih dobrih dana.da se pozovu svi ljudi koji su bili aktivni i podrzavali nas.zato sam i postavio ovu temu da se pokaze da nismo bagra i rulja,i da to sto bolje organizujemo.od mene imate podrsku i mnogih ljudi koji su bili aktivni.bice to dobro vece,jedva cekam.pozdrav za cipija kod kojeg ce se to odrzati,i za sve bekrije i alko becej.

Ultra Boys

karaburma,cacak,novi sad,zemun,zrenjanin,kikinda,kula,vrbas,,marakana,jna,banjica,celarevo,srbobran,budva,kotor,budimpesta.ja sam bio na ovim gostovanjima i za svaku ima mnogo toga da se prica.nisam bio u lucanima i napulju pa ajmo ljudi da se podsetimo tih dana.

Zoran Sarajlija

Kad Sretenovic zavrsi pano sa kolazom bicete svi obavesteni da pogledate.Naravno koga zanima.Svojevrsna palanacka istorija

Ultra Boys

ja sam kontaktirao vec 10tak ljudi,koji ce doci a koje davno nismo videli.ajmo nek se siri prica,da se dobro organizuje.

Becej City

Ultra Boys

Kada ce biti u debelom zmaju zuraja za navijace?Jel Sretenovic zavrsio te fotografije vise?Ako nije dajte ljudi da se mi skupimo,pa ce biti jovo nanovo kada on to zavrsi.

Ultra Boys

Neka Cipi nadje neki sasav dan,obavesti nas,pa da se krene od zore pa dokle ko stigne.Pa da.