NICK-asocijacije

Započeo irena maric, Jun 27, 2008, 05:28:03 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

Na sta vas asocira nick  iznad vas?Bez ljutnje,provokacija....

Cekam vas....

Radomir Jelic

na mladu zensku osobu kojoj tepaju Nina... po nicku bih rekao sitne gradje, onako petit, ali zato zna da brai svoje stavove i zna biti borbena (ona stara: otrovi se drze u malim bocicama)
:)

katarina kurcubic

Malo teze je asocirati se na tvoj nick,pored tog avatara:laugh:
..Avatar pokazuje koliko si saljiv,dok me ime asocira na ajs nigrutina...igrutin-nigrutin...pa samim tim te zamisljam kao neku vedru osobu,pomalo neozbiljnu:P ....Ne znam koliko sam pogodila....:)

Biljana Barjaktarov

iz tvog ucestvovanja na forumu,stekla sam jako lepo misljenje o tebi...:) a avatar ti je odlican,ja obozavam cipele..;)
a tvoj NICK me asocira na matematicku formulu za resavanje teskih zadataka...:P

mumba

pa biljo tvoj nick me asocira na tvoje ime ako se zoveš tako jel da?  a inače vako ko će ga znati ! mišljenja sam da si fina , mirna i staložena osoba!

Nikola Kurcubic

Tvoj avatar mi kaže da si uvek u pokretu i ne drži te mesto a nick si sam objasnio jedared. Mada te ne poznajem dovoljno mislim da si ok.

TiDža84

Hihi...znam zasto je NICK Konjska Muva...ali necu ga odkrivati forumasima...nek to ostane tajna :laugh: :laugh: ...Avatar je originalan

irena maric

Znam zbog cega bas taj nick a na sta me asocira???
Na osobu cvrste volje,samouverenu i pre svaga veoma inteligentnu!

rki ska

tvoj nick me asocira na mladost, na devojku koju od rodjenja od milošte zovu Ninica.

katarina kurcubic

Zamisljam te kao momka sa idealno belim zubima:)

rki ska

tvoj nick me ascocira na osobu koja ne veruje u sve sto cuje,vidi ili procita.

irena maric

Na cistocu,na inteligenciju....cini mi se da si veoma komunikativna i zanimljiva osoba!:)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... na nekog ko je stvoren da ima puno dece i da im peva: nu-naj ni-ni-na-ca, na nekog ko je zadržao detinji deo sebe, na nekog ko će uvek biti mlad bez obzira na \\\"godinu proizvodnje\\\", na osobu široke pesničke duše....:)

ps- naravno da nick posmatram u kontekstu napisanih postova :) ... ne znam drukčije.

Biljana Barjaktarov

Nick me asocira tj.odaje utisak toplote,neznosti,paznje,ljubavi....:)
 Tako i tebe Lusy-u dozivljavam....mislim da su ljudi u tvom okruzenju pocastvovani sto te imaju pored sebe..:)

TiDža84

Obzirom da da je poznajem licno na moju dragu drugaricu...punu optimizma i strpljenja,nasmejanu,raspolozenu i veselu...iznad svega prijatelja koji se samo pozeleti moze.