BLAMOVI

Započeo rki ska, Oktobar 04, 2007, 02:32:03 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

rki ska

Otvorite dusu! Ispricaj svoj ili tudj BLAM

Sani L

Leana Tajkov

Ajde, ja cu prva, posto je moja riznica istih prepuna :)
secam se da smo pre jedno godinu dana igrali zuje pre utakmice,i da je na mene dosao red...
Neko me je tako jako opalio po glavi,da sam se odmah okrenula i prodrala ,,Koji kreten me je tako jako udario?!?!\\"
Ispostavilo se da je to bio moj trener...:blink:

Takodje,jednom sam bila na kolacima (u Zerbou) sa drustvom i kada nam je devojka prisla i pitala sta cemo da pijemo,ja sam se sva vazna napravila i glasno rekla ,,Casu prazne vode\\"...Devojka me je samo bledo gledala...:blush:

Isto tako,kada sam odlazila od kuce svog decka,vrlo glasno sam se pozalila kako mi je donji ves usao u pozadinu,a pri tome,nisam skontala da je njegova strina stojala iza mene....

Zovite me blam...
Toliko od mene...dok neko drugi ne otvori dusu...

Bojan Beranek

Nisam neki veliki blamadzija ali sam sklon padovima sa motora i to se uvek desi negde gde ima krdo ljudi i onda bude ahahahhaha iiihihihiihiih i recimo da su to moji najveci blamovi!:blush:
Kao i psovanje u saobracaju a kad se okrenu biciklisti koji inace imaju sva prava ovog sveta na putu pa vidis da ti je to prijatelj , profesor ili jaooooojjjj rodjak!

Ivan Mikovic

I ja sam jednom rokn\\\'o sa motora i bilo je dosta njih koji me poznaju :D jbg, desava se...

Damir Hadnadjev

a kada odes kod nekog sa dve potpuno razlicite charape? jedna zimska a druga letnja...godisnje doba jesen :D

Axl Axl

A kad se nagnes drugarici nesto da kazes sredom na svirci u Peniju pa se ispružiš sa visoke rasklimane stolice? :)

Z A

Hteo sam jedared da vidim kolko cu izdrazti sa unakazenom frizurom.Uzeo sam makaze i unakazio se.Imao sam rupe po glavi i izgledao sam kao retard.Isao sam tako na fax,setao se po ulici...ali nazalost nisam izdrao duze od 2-3 sata.Otisao sam u neki frizerski salon u Jevrejskoj i osisao se skoro na keca.Tad me je bio blam...

mumba

ja sam æelav non stop ali pravi blam je  dio u jednoj pivnici pre dosta godina kada smo drugari i ja sedeli  i tek počeli da pijemo znači još trezni ,mase puna kafana ja zveknuo treæe pivo i došlo mi da podrignem,i uradio sam to i sve bi bilo u redu da jučerašnje viršle i svinjski papci u sosu od rasola nisu sa sve pivkanom krenuli napolje. taj mazohizam je trajao čitavih 5 minuta nakon čega sam otišao iz kafane postiðen na očičled svih tih ljudi tamo.

Leana Tajkov

Eeeee,niko se ne blamira kao jaaaaaaaaaaaa....  :P

rki ska

srednja skola, sedim po kazni u prvoj lupi, na casu srpskog jezika. radi se pismeni, muk u ucionici.. ja zamisljen, trazim inspiraciju i zagledam se u profesorku, zenu od 60-ak godina.. ona, takodje, pogleda u mene.. i tako, gledamo se nekih 3,4 sekunde i ja joj, onako mahinalno - namignem! ona u soku, pocne da se smeje i kaze, \\" deco, vas drugar ..... mi je upravo namignuo, kako to da shvatim?!\\" :blush:  jbte!

Zoran Sarajlija

Obicno kad se puknem u petak ili u subotu pa se probudim ujutru i oma za mobilni telefon i krece vatanje za glavu ! 2-3 poruke na pogresan broj sa predlozima za sex i 2-3 nerazgovetne koje obicno ni ne skontam.to u outboxu a onda mos misliti u inboxu tc tc tc...

Goran Čonkić

HAHAHAHAAAA

Citat@debeli zmaj

Obicno kad se puknem u petak ili u subotu pa se probudim ujutru i oma za mobilni telefon i krece vatanje za glavu ! 2-3 poruke na pogresan broj sa predlozima za sex i 2-3 nerazgovetne koje obicno ni ne skontam.to u outboxu a onda mos misliti u inboxu tc tc tc..

Ja sam mislio da se jedino meni to desavalo...JEEEEE nisam jedini!!! :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh:

Robbyn �

Komentarisao sa društvom \\"atribute\\" neke devojke u kafiæu kad ono odjednom prestaje muzika i ja se istrčao jednu rečenicu onako prilično glasno...:laugh: :blush:

mumba

to se desilo i meni robbyn-e ali ja sam u tom trenutku govorio koje bih radnje radio sa dotičnom a ona  metar od mene i još i tip sa njom.