Dobra fudbalska utakmica ili dobra plavusa?

Započeo irena maric, Jul 18, 2008, 05:44:23 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

Igraju utakmicu dva poznata fudbalska kluba,a vi treba da odete na prvi sastanak sa nekom zgodnom plavusom.
Sta cete izabrati?Da li cete odgledati utakmicu a plavusu uzeti za reprizu ili obrnuto?

Djordje P.

ja ne gledam fudbal a nadam se ni ta zgodna plavusha :)

rki ska

odgledacu utakmicu. derbi dva poznata kluba volim da odgledam u direktnom prenosu ako su u pitanju engleska,spanska ili liga sampiona. ako bi se derbi igrao u italijanskom prvenstvu sastao bi se sa plavusom pod uslovom da ne igra juventus:P

Robbyn �

Čak ne mora biti ni plavuša :laugh: Fudbal me i onako ne interesuje,tako da izlazak sa devojkom nema alternativu B)

Djordje P.

kojim danima ima najvise utakmica na tv-u? jel ima vikendom, tamo negde od 22-02h? :D :D :D

Nikola Kurcubic

Š ta je to fudbal? Uvek i opet uvek i na prvom mestu, neka dobra... a ne mora biti plavuša a ni jako dobra samo da se razumemo. A fudbal, fala ne gledam.

Goran Čonkić

DORDE napisao/la:
Citatja ne gledam fudbal a nadam se ni ta zgodna plavusha :)
:thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:
I da se razumemo, ne mora biti plavusa. Cak ne mora biti ni fudbal. Jednostavno zensko dolazi pre svega...

Robbyn �

Eto Ninice,stižu neki novi muškarci....:laugh:

irena maric

Robbyn napisao/la:
CitatEto Ninice,stižu neki novi muškarci....:laugh:

Pa drago mi je zbog toga,ali cini mi se da jos nisu svi odgovorili!Usvakom slucaju i nase devojcice su \\\"nove\\\".Nadam se da ce mi biti zahvalne zbog ove teme:laugh: !

Ma salim se naravno,po meni je tema super,i naravno da ne moraju svi da ucestvuju u njoj!

goran shef

Ja zaista ne vidim u cemu je tu dilema cak i da je bilo koji drugi sport na televiziji, a ne fudbal, cak sta vise sve drugo bi pre radio nego gledao fudbal.

Bojan Maletic

plavusa,tj devojka,druzenje,izlazak u prirodu,setnja....ma jos bih gomilu stvari mogao nabrojati koje su mi vaznije od fudbala,nikada ga nisam ni pratio niti ga pratim,moj konacan odgovor je:
PLAVUSA :laugh:  (jesam pobedio,jesam osvojio nesto) :laugh: :laugh: :laugh:

mumba

pa plavuša naravno ili bilo koja druga devojka! fudbal nisam nikada pratio,igrao,trenirao,gledao kao ni more sportova sa loptom!

Ivan Saranovic

Ne pratim fudbal, stavise, ne svidja mi se kao sport, tako da biram djevojku. :D

Radomir Jelic

Djordje P.

igrutin napisao/la:
Citatbila ona plavusha, smedja il\\\' garavusha....
samo jeeeeednuu... hehe! :D