Tražim...

Započeo Robbyn �, Avgust 20, 2008, 09:53:00 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Marina nemoj da tuguješ!
Arsa je našao neki novi dom. Sigurno ga je neko, onako slatkog pokupio sa ulice i odneo kući. Voleće ga i paziti. Pitala sam komšije iz okolnih kuća. Oni ga nisu ni videli.

Ako rešiš da uzmeš neku novu macu... javi :)

irena maric

Slazem se sa tobom,Lusy!Arsu je verovatno uzelo neko detence koje ce ga voleti!Marina,znam da ti je tesko,ali neka te samo tesi pomisao da ce ga voleti jos neko...

vesna bosnic

Ja trazim posao....i ne mogu ga naci...,a trazim i samu sebe....,negde sam se izgubila...,uf....,joj....,ccccc...,ma nisam normalna...he,he....

irena maric

Ufff,Uran...ako zelis da pronadjes sebe,moras krenuti od same sebe,sigurno si se izgubila negde u skrivenom kutku svojih osecanja!;)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

vesna bosnic

mumba

tražim levu čarapu ,nestala je zimus!......ups pardon eno je na plafonu zalepljena!

vesna bosnic

Bojan Maletic

vesna bosnic

vesna bosnic

...trazim nesto sto sumnjam da ce iko moci naci.....to je jedna pesma....,koju ne znam ni ko peva ....Iz filma ENGLESKI PACIJENT...Ima jedna ljubavna scena i on u toj sceni,glumac,svojoj voljenoj to pusta ...kaze to je uspavanka na madjarskom jeziku.....Znaci pesma je predivna.....toliko osecajna....,sama ta muzika....Mada imam taj film ali bih volela da je imam celu.....Hvala ako neko nadje i posalje mi.....

TiDža84

Ovo je track lista iz Engleskog pacijenta,predpostavljam da je boldovana pesma ta koju trazis,ja sam je trazila po netu,ali nisam uspela da pronadjem...Obrati se Gospodaru Vremena ,on ce je sigurno pronaci,ne sumnjam u to ;)

Track Listings
1. The English Patient
2. A Retreat
3. Rupert Bear
4. What Else Do You love
5. Why Picton?
6. Fred Astaire - Cheek to Cheek
7. Kip\\\'s Lights
8. Hana\\\'s Curse
9. I\\\'ll Always go back to that Church
10. Black Nights
11. Swoon, I\\\'ll Catch You
12. Am I K. in your Book?
13. Let Me Come In
14. Benny Goodman - Wang Wang Blues
15. Convento Di Santa\\\'Anna
16. Herodotus
17.Muzsikás - Szerelem, Szerelem
18. Ask Your Saint Who He\\\'s Killed
19. Benny Goodman - One O\\\'clock Jump
20. I\\\'ll be Back

EDIT:Nasla sam na youtubeu,jel to ta pesma?

[video type=youtube]9WYVr-qdAXU[/video]

vesna bosnic

TiDža84 napisao/la:
CitatOvo je track lista iz Engleskog pacijenta,predpostavljam da je boldovana pesma ta koju trazis,ja sam je trazila po netu,ali nisam uspela da pronadjem...Obrati se Gospodaru Vremena ,on ce je sigurno pronaci,ne sumnjam u to ;)

Track Listings
1. The English Patient
2. A Retreat
3. Rupert Bear
4. What Else Do You love
5. Why Picton?
6. Fred Astaire - Cheek to Cheek
7. Kip\\\'s Lights
8. Hana\\\'s Curse
9. I\\\'ll Always go back to that Church
10. Black Nights
11. Swoon, I\\\'ll Catch You
12. Am I K. in your Book?
13. Let Me Come In
14. Benny Goodman - Wang Wang Blues
15. Convento Di Santa\\\'Anna
16. Herodotus
17.Muzsikás - Szerelem, Szerelem
18. Ask Your Saint Who He\\\'s Killed
19. Benny Goodman - One O\\\'clock Jump
20. I\\\'ll be Back

EDIT:Nasla sam na youtubeu,jel to ta pesma?

[video type=youtube]9WYVr-qdAXU[/video]

...jao pa ti si divnaaaaaaaaa!!!!!!!!To je ono sto sam zelela imati!Hvala ti mnogo!!!!!Evo ti i poljubac......CMOK!