Ako sam dobro razumela Ninicu, ( pročitajte prvi post),ideja je da se ulepšaju predstojeći praznici i da deca koja nikada nisu dobila poklon, tada nešto dobiju.
Ako smo se razumeli hajdemo dalje.
Moj predlog je da to budu slatkiši.
Odela i sredstva za higijenu mogu da budu druga akcija, ...lupiću radni naziv \\\" Želim da i oni žive kao ja\\\"... to je lako skupiti, samo malo treba pročeprkati po ormanimaa kupiti sapun i šampon u duplikatu, pa taj duplikat ostaviti u stranu.
Tim 5 bi imao dosta zahtevan zadatak. Kako odrediti ko su deca koja nikada nisu dobila poklon? E tu mi znanje staje ... čekam vaše predloge?!
Ako sam te dobro razumela Marina prijavljuješ se za tim 6 ! To i jeste glavni finansijski tim, naravno uz vlasnike kafića/lokala/barova. Račun takođe nije problem... ima ga Taura i uz naznaku za akciju \\\" Osmeh\\\" i to smo rešili.( sve je proverljivo na izvodima banke)
Kako zaista nemamo mnogo vremena predlažem da se ljudi najpre prijave u organizaciju cele akcije (to vam je ono pod organizator) i da se vidi ko bi mogao biti partner. Nakon toga se prave timovi! I tek tada akcija može da počne!
...zaboravila sam tim za marketing!
Dakle ORGANIZATOR + 7 TIMOVAA ako položimo ovaj test \\\" Sigurna dečija soba \\\" nam se smeši