nemoras toliko da ih branis,ti si samo njihov
penzioner nije istina da ih i sam ne vidjas ispred kafane,znaju oni da piju pice u uniformi cak i u basti Stage-a,inace postovani gospodine,mislim da se neko drugi \\\"usrao\\\" kako ste se vi izrazili,jer kooliko mi je poznato,mi zelimo da se \\\"gradjani\\\" i \\\"vlast\\\" sretnu,ali nekako one druge strane,i vas kao njihovog predstavnika nema,da vas podsetim ,mislim na onu toliko najavljivanu javnu debatu,forum ili kako god,gde bi i gradonacelnik bio prisutan... ali mislim da se ta vasa strana \\\"usrala\\\"(izvinite na izrazu,ali sam samo citirao termin koji ste vi upotrebili),od nas obicnih gradjana,mada mi nije jasno zasto,jer ne bi trebalo da se plasi onaj koji nije kriv,i koji radi svoj posao,zar ne?
A koliko sam ja upoznat da bi policija trebalo nas da stiti(\\\"vezi pojas da ne bi izgubio glavu\\\"...),da nam sluzi(pomogne),i da nas edukuje,a ta ista policija u toku radnog vremena sa belom tojotom ide kuci \\\"da ubije vreme\\\",sede sa parkiranim pezoom u \\\"basti\\\"novoselske kafane,i zaustavlja me u Gradistu na slavi(ja sam bio na motoru)da me legitimise,a oni su bili u nekom jadnom jugicu,sa civilnim tablama(izgleda da je i u Gradiste stigao presretac :laugh:
),i sto je najbolje od svega,ja sam bio totalno ispravan i sto se tice kacige,i sto se tice motora,a njima nije radio prednji levi far,vec pozicija...
Tako da mislim postovani gospodine,gorepomenuti iz prethodnog posta,da biste malo manje trebali glorifikovati tu vasu policiju,i malo manje nas smarati sa \\\"njihovim dostignucima\\\",jer ocigledno u vezi nekih stvari jako malo znate...(namerno kazem
vasu jer nije moja,oni su za mene krvnici koji na sve nacine pokusavaju da isteraju zadnji dinar siromasnom narodu)
I na kraju imam jedno pitanje:Kada cemo se gledati u oci i da mi (obicni nenaoruzani gradjani) kazemo svoje misljenje u oci o radu (naoruzane pendrecima i samarima) policiji?
Zelim vam lep i ugodan dan