nije plavi,ja sam napisao da je bilo u 22:31,znam da je to tacno vreme posto jos uvek imam upisano u telefonu,mozda je bila stamparska greska zbog brzog kucanja,a inace plavi kako ti to kazes? Pojasni malo,ne razumem,forum necete da napravite,a ja sam da ulecem u vatru necu,ne vredi i nema zasto,tako da taj film necete videti...
Dok god se ne napravi javni forum gde ce biti prisutni i gospodin gradonacelnik Knezi,i glavni saobracajac Marijanovic,i neko,bilo ko iz unutrasnje kontrole iz Beograda ne iz Novog Sada,ja necu javno da se eksponiram sto se toga tice,tako da Plavi Zoro,posto si ti njihov penzioner,smatram da ima tu nekih vrednih poznanstava i \\\"vezica\\\" koje bi ti sa tvojim autoritetom (i njihovim postovanjem prema tebi,kao prema bivsem njihovom pripadniku),mogao da aktiviras,i da malo vise potenciras da se taj forum odrzi,jer znam dosta njih koji bi rado prisustvovali,kao sto je recimo Ultra boys,ja,i jos nekoliko mojih drugova koji nisu clanovi foruma,a \\\"zadovoljni\\\" su (ne)radom saobracajne policije