Kog profesora cete uvek pamtiti?

Započeo Marina Kovacev, Septembar 15, 2007, 09:06:41 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Znamo svi kakvih ih ima... Strogih i veselih, starih i mladih, senilnih i azurnih... A koji profesor i anegdota ce vama uvek ostati u secanju?

Stevan Kosanovic

Vera Dragin,Pejic,Proticka + onaj latinac, Jovanovic, Dzej smo ga zvali..
jaoo...njemu smo mast vadili :laugh: :laugh:

mumba

vladimir perčinkovski -perča.nastavnik likovnog. njega smo redovno zaključavali u box-u u samom kabinetu a in onako mator jadan plače kao dete.a kada treba popraviti ocenu onda mu daš 200 grama milka čokolade i jedno unuče svinjaka i da vidiš kako se petak dobija bez odgovaranja.

Becej City

koomashin napisao:
Citatonaj latinac, Jovanovic, Dzej smo ga zvali..
jaoo...njemu smo mast vadili :laugh: :laugh:

Jovanovic?

Zar nije Zlatanovic?:unsure:

;)

Milos Plazacic

Bosko Sa kanala Pink-a

A iz osnovne, da li se rachuna?
I vishe nego kvalitetan nastavnik geografije u \\"Sever-u\\" :)... Pogadjate... Da to je on (e jbg, zaboravih mu ime :) ) a znam inace kako se zove...

Sve u svemu, donesesh mu \\"Blic\\", \\"Politiku\\", u stvari, bilo koje novine i da te vidi Bog. Nit odgovarash, nit radis kontrolni a imash peticu.
Josh dok je moj brat ishao u \\"Sever\\" a to je bilo pre 10-ak godina imao je punu garazu novina, valjda sakuplja za \\"Ginisa\\", \\\'bem li ga ko ce znati.

mumba

taj nastavnik je čuveni aca ,,kriger\\\'\\\' taj nadimak je stekao jer je u kabinetu pod ključem imao najkvalitetnije kobasice tog vremena a one su se baš tako zvale imao je pravi mali špajz u školi a prezime mislim da mu je bilo stojanoviæ.

Axl Axl

mumba

Zoran Sarajlija

Zoran Sarajlija

Olja Milovanov

Pa ima ih dosta kako iz osnovne tako i iz srednje u kojoj sam jos uvek, ali sam imala tu (ne)srecu da izmenjam puno profesora. Ali svakako nikad necu zaboraviti prof. matisa iz srednje(ne bih da imenujem posto sam jos u toj skoli)- kod njega nista nije bio problem, a uvek je neuspesno glumeo strogocu...

nemam ime

Mog ex prof. SIFLIS ZOLTANA sadasnjeg direktora tehnicke skole naravno u beceju. To je ne lik od coveka nego nesto neopisivo!!!:laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :P :P B) B)

mumba

ne sri pa to moj drug iz detinjstva!valjda mislimo na istog ako je 30-tih godina?