Da li verujete u Darvinovu teoriju?

Započeo Olja Milovanov, Novembar 25, 2007, 11:48:17 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olja Milovanov

Da li smo bili (a neki jos uvek ostali) majmuni ....ili nas je donela roda?

:lishce:

Serveto Pecin

Ne secam se da sam bio majmun... A po prici starijih, mama me je rodila... Nije me donela roda...

Axl Axl

TiDža84

Axl napisao/la:
CitatDarvinova teorija ima mnogo rupa...

U jednu od njih su upali ljudi i majmuni...:laugh:

Boris Majstorovic

Pa sad ne znam za detalje, ali jedno je sigurno: Veæina je postala od majmuna, a jedan deo i od magarca i medveda. Ta veæina je išla u dva smera: jedan je sišao na zemlju i tu ostao, a drugi je sišao na zemlju , pa se vratio na grane.

Boris Majstorovic

Nisam kompletirao odgovor. Rode jesu donosile decu, meðutim kako su bile pripite , deca su padala na glavu. I od tada je zabranjeno rodama da nose decu, a posledice pada na glavu se oseæaju još uvek.

mumba

Boris Majstorovic

Crossbringer napisao/la:
Citatja znam da sam bio i ostao magarac.

Nemoj da kenj*š! Ti si OK. I na kraju gde si video da magarci jedu burek?

Marina Kovacev

Oko ove teme dodjem do vise pitanja i podpitanja nego do odgovora... Prihvatam Darvina dok se ne stvori neka logicnija teorija...

Robbyn �

Neki ljudi me definitivno uvere da ima nešto u Darvinovoj teoriji...:huh:
U svakom slučaju,mislim da nas ima dve vrste,jedni su nastali po Darvinu:laugh: a za drugu vrstu još čekam neko objašnjenje...

Jagoda L.

CitatDarvinova teorija vremenom ima sve manje dokaza. Paleontologija nije otkrila ostatke prelaznih vrsta u meri u kojoj bi to moralo da bude ako je Darvin u pravu. Pre bi se reklo da je Kivijeova teorija katastrofa, na neki nacin, na putu da bude rehabilitovana. Ocigledno je i da je zivot na nasu planetu dosao spolja i da se evolucija zivota odigravala suvise skokovito.

Bojan Beranek

Verujem u sta god da mi kazu (naravno salim se)!
Ali vise nekako verujem u darvina i majmuna nego u onu obogu i 7 dana ali nemam pojma sve je to relativno, bas kao ta ista teorija!

goran shef

Darvinova teorija mozda ima rupa, ali sve ostale su same po sebi rupetine.

Uzgred svemir je nastao iz tzv Velikog praska.(za to postoji dosta dobrih dokaza). Uostalom i same  po sebi neke diskusije na ovom forumu (kao i na bilo kom drugom) pokazuju da u svemu nema bas nekog pravila i reda. Bas kao posle neke eksplozije.

Leana Tajkov

Robbyn napisao/la:
CitatNeki ljudi me definitivno uvere da ima nešto u Darvinovoj teoriji...:huh:
U svakom slučaju,mislim da nas ima dve vrste,jedni su nastali po Darvinu:laugh: a za drugu vrstu još čekam neko objašnjenje...

Otprilike ovako nekako...
Mada, neki se jos uvek nisu razvili od svojih predaka majmuna. :unsure:

Axl Axl

Èuo sam danas 5. Darvinov zakon... :)

\\"Koliko god ga treseš, uvek ostane jedna kap za gaæe...\\"