Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

Biffe \\\"Debela Zmaja\\\" se putem ovog javnog sredstva informisanja zahvaljuje našoj najvećoj zvezdi na svetskome nebu Velikom Nikoli Tesli.Hvala Nikola....

Serveto Pecin

Jel\\\' on to sedi ispred neke grejalice? :D
Predvideo co\\\'ek... :)

Zoran Sarajlija

Ne znam,valjda je to neki induktor ali sam se u hodu danas snašao za grejanje sa gasa na ELEKTRIKU he he he :chita: :chita: :chita: moš grejati jaja sad u Debelom na pećki odnosno cure jajnike...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

A što je zamrla diskusuja ovde? Zar se u KC-u \\\"Debeli Zmaj\\\" ništa ne dešava?!

Sinisa Tomic

U KC \\\"Debeli zmaj\\\" ce u subotu da bude ludnica veca nego ikada, odrzace se do sada najveci PUNK spektakl u ovom prostoru, INFRAKT zavrsava svoju karijeru i odlucili su da se pozdrave sa publikom, a neposredno pre njihovog kraja nastupaju VIBRATOR U RIKVERC, cetiri mlade, talentovane, perspektivne devojke iz Panceva, eto to se spremalo toliko vremena

mumba

tooooooooooo baaaaaakkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaanzaaaaaaaaaa!

Zoran Sarajlija

Insistiram zbog mog drugara Davida neka ostane \\\"Vibrator u Frci\\\" ako može.
I jedno važno obaveštenje: Zbog ove ludnice sa evrom i konstantnim dizanjem cena kod nabavljača upravni odbor KC\\\"Debelog Zmaja\\\" je doneo odluku o dizanje cena pića jbg ode sve za po pet dinarki gore....sorry

Pa ako je UO KC-a doneo tu odluku, ne sumnjam da je dobro razmisliJo, pre nego li nam je to i saopštio.

Biće to veliki udar na džepove, al\\\' šta ćeš.

Da li to znači da je čaj sada 35 dinara?! :)

Zoran Sarajlija

40 dinara je jer se sastoji iz dve komponente i kuvamo samo Milforde.:dry: :unsure:

aleksandar tomic

hoce li onda kilo+kilo biti 305 dinara

Zoran Sarajlija

mumba

Auuuuu :ohmy:

Doooobro!

Da li to znači da kad dođem u Debeli, pa poručim pivo i odreknem se limuna ( mislim na krišku limuna!)zapravo uštedim 5 dinara !?... e tako valja posmatrati stvari, ako sam u pravu! :)

... i to su 2 komponente: pivo + limun( kriška)... dakle samo 5 dinarčića +, na pivo, a zamišljam limun!... dakle štedim :)

@ aco- vi zamišljajte vodu, ako je kilo+kilo = vino + k.voda, dakle pretpostavljam da je poskupelo po čaši 5 dinarčića, a ako je cena kilo+kilo bila 300, onda ste uštedeli 75 dinara, pod uslovom da vodu zamišljate... i svima dobro! :)

mumba

ma neću da se odričem limuna ipak je zmaj i sa ovom cenom najjeftiniji lokal! s sem toga pre ću dati u prijateljevu kafanu pa majar i skuplja bil anego negde di ni konpbaru ime ne znam!zmaj je samo jedan!

Pa da Cross,
neću se ni ja odreći limuna!
Ili ću doći ko čovek ili neću ni doći.
Sve ovo što sam prethodno napisala, je s toga što sam videla da je Zmaju bez veze da podigne i tih 5 dinara po piću, a ovamo sve poskupljuje na stotine i hiljade...

...Da mladi ljudi ne vide to , ja se izvinjavam, smešno poskupljenje, kao prepreku da dođu, ako je to nešto što im  prija.