Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sinisa Tomic

ONO STO TE NE UBIJE, SAMO TE OJACA.

BICE NAS DEBELI I LEPSI I BOLJI I JACI I POSECENIJI I LUDJI NEGO IKADA I NEGO BILO KOJI DRUGI LOKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mumba

velimir cvejanov

U slučaju da je ova elementarna nepogoda uticala na neke planirane kulturne dogadjaje u organizaciji KC Debeli Zmaj, alternativni prostor je drage volje na raspolaganju. Ako smo imali Dane Kanade, Dane Brazila, možemo i Dane Debelog Zmaja.

Sinisa Tomic

Zoran Sarajlija

Evo pola isključenja već prošlo.Š to se tiče poštovanja zakona naravno da bih voleo da mogu da se pridržavam i radim sve u skladu sa propisima ali rođo nisam ja izgoreo po glavi kad se oni na najvišim instancama smeju odnosno podsmevaju i jebu raju tj u ovom konkrretnom slučaju mene i naravno kradu ali u bukvalnom smislu te reči.Tako da zabole me za kaznu maznuću nešto državno u protiv-vrednosti.Vrlo dobro znam kako naš aparat funkcioniše...

Sinisa Tomic

i opet je cela ekipa pokisla do gole koze, OOTVAARAJTEEE!

mumba

pa jel otvoren debeli da večeras proslavim?

Sinisa Tomic

cross pa mi vec slavimo, di si ti?

Ultra Boys

Plavi_Zoro

Čestitam Ti zmaju, i ne daj se....:) :) :)

Zoran Sarajlija

Mi ne menjamo koncepciju bez obzira na zaradu ! Nakon stečenih tehničkih uslova(prošlo je leto;) ) nastavljamo tam gde smo stali ! U subotu smederevski Potres u saradnji sa domaćim Fiskalnim Računom...pa šta bude biće

Djordje P.

zmaj pocheo da naplacuje ulaz :(
4din :woohoo:

Serveto Pecin

Ako je istina, dobra fora.. Imace bar za cigare.. :D

Stevan Kosanovic

i treba da naplacuje vikendom, kad ima program neki...
ipak i ti momci sto sviraju, moraju bar za zice nove da skupe...

vreme je da Becejci utuve u svoje glave, da se dobar nocni zivot PLACA!
bio on 4,50,100,1000din

respect za Zmaja :)