Nesto za kraj

Započeo Boris Majstorovic, Decembar 26, 2007, 07:09:45 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Boris Majstorovic

Kad krenete na spavanje, posao, sa posla i sl. tj. pre nego što se odjavite napišite po neku rečenicu. Napišite utiske sa foruma tog dana ili neku zelju za sutra.

Evo prve :

Danas je forum bio poluprazan, verovatno zbog Božiæa.

mumba

Ja imam osmeh sto sakriva sve
u sebi tuzne price od pre
i samo jednu pesmu za kraj

A ti, ti si mislila
ljubav da znas
da je dovoljno telo da das
da bi dobila kartu za raj

I sad uzalud sve su neznosti
kad ova noc je duga
duza od vecnosti
cekamo jutro a ponoc je tek
ne reci nista za to te molim
Za ludu glavu ne postoji lek
mogu da te volim
ali ne da ostanem

Ja zivim san novac, slava i jad
i vec sutra napusticu grad
jutrom skriven od ljudi i snen

A ti, ti si htela
da zatvoris krug
neki stari da naplatis dug
da caroliju taknes na tren

ova pesma mi se čini trenutno prikladnom!

TiDža84

Jakooo lepi stihovi,ko ih je napisao? :)

Axl Axl

Zoran Sarajlija

Djordje P.

TiDza84 napisao/la:
CitatJakooo lepi stihovi,ko ih je napisao? :)
osvajaci pevaju, a ko je pisao? :S

Nebojsa Andjelic

odo ja sad, pa se vidimo uvece.

Marina Kovacev

Danas sam sva u Novogodisnjem duhu... kupila sam tonu poklona, okitila jelku, hodnik zgrade, SAMA ZAKUCALA  vencic na vrata, isla po haljinu za docek... Pa sta da vam kazem...  
Uzivajte u praznicima  i sa opravdanjem provodite manje vremena na netu...

mumba

hm nešto za kraj ? jeza me hvata od naddolazeæih praznika jer ne znam hoæu li sutra  i prekosutra imati manjak na inventaru!

Zoran Sarajlija

Jos jean tuborg za kraj;)  :flashica:

TiDža84

Idem u pozoriste da gledam folklor...

mumba

ovo delo čitao sam pre više od 20 godina kao dete i tek danas posle toliko godina sam ga prašnjavog našao! SUDBINA JEDNOG ÈARLIJA - ALEKSANDAR POPOIVIÆ I MALO ZAPLAKAO NISAM!A EVO I JEDAN ODLOMAK JER I MENE PODSEÆA NA NEKE ŽIVOTNE STVARI KOJE SU MI SE IZDEŠAVALE TIH GODINA!
A dole,dole gde smo mi,od zvezda stižu samo svetlucavi tragovi i nešto svetla.Samo to,sine moj.I ništa više od toga.Zvezde,kao ni želje,nemaju čarobnu moæ.Ne mogu da ti promene dan.Niti mogu da ti izmene život.
Tek u nekom trenutku možeš da budeš sreæan što umeš da ih vidiš.Što njihova svetlost može da obasja tvoju njuškicu i da te učini lepšim pod tom svetlošæu.
Znam da ti život nije bio bajka kakvu sam ja za tebe želela.Ali sam se nadala da kroz njega ideš obasjan.

Boris Majstorovic

Jedva čekam jutro , stiže nam deda Mraz.

janos demeter

mumba

eh došao je i trenutak da se oprostim sa tobom.moram da idem na dalek put u neizvesnost do debelog zmaja a dotle budi mi pozdravljen  moj monitoru!