Noćni dnevnik

Započeo Axl Axl, Septembar 18, 2007, 10:33:54 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

bićemo mi kao onaj crnja bobby mcferrin sve sa ustima da pravimo mjuz!

Z A

Ju kakvo ludilo na pogachi sinoc!
U pocetku je bilo dva stege-a.Jedan kod libera gde smo bili mi a drugi na pogachi na krugu.
Kasnije smo sisli dole sa linijiom prikljucili je na laptop i pravili show program do pola tri.
Mozda bude party i danas!

mumba

meni party večeras na pivarcu,kolega ia rođus! ma da budem ko mače!

Robbyn �

Integral napisao/la:
CitatJu kakvo ludilo na pogachi sinoc!
U pocetku je bilo dva stege-a.Jedan kod libera gde smo bili mi a drugi na pogachi na krugu.
Kasnije smo sisli dole sa linijiom prikljucili je na laptop i pravili show program do pola tri.

Video,svaka vam čast! Baš smo sinoć komentarisali kako se u NB nikada ne bi setili da se tako samoorganizuju i pokriju time manjak dešavanja.
Još jednom,svaka vam čast! :tapsh:

Boris Majstorovic

Robbyn napisao/la:
CitatIntegral napisao/la:
CitatJu kakvo ludilo na pogachi sinoc!

Video,svaka vam čast! Baš smo sinoć komentarisali kako se u NB nikada ne bi setili da se tako samoorganizuju i pokriju time manjak dešavanja.
Još jednom,svaka vam čast! :tapsh:

To za samoorganizaciju ne znam, ali vidim da je N. Bečej poslednjih godina bolje organizovan u letnjim desavanjima nego Bečej.

TiDža84

mumba

vidim da je N. Bečej poslednjih godina bolje organizovan u letnjim

hm jel  tata borise aktivno izlaziš u oba mesta?

Boris Majstorovic

@Cross : da, naravno:laugh: !

Mislio sam na Novobečejsku slavu i leto na Tisi.

mumba

e to da tu su bolji od nas!

Axl Axl

Večeras \\\"Daire\\\" u Stageu, iznenađujuća količina ljudi, s obzirom da je bilo loše vreme, dobra svirka, fin petak...

Marina Kovacev

Sinoc sam se bas, bas dobro provela... mislim retko kad se ne provedem dobro (ne obracam mnogo paznju da li ima ili nema ljudi i koliko su ti prisutni smoreni), ali juce je nekako bilo energije ... i dobrog drustva... :)

mumba

sinoć bio fin petak za razliku do sada ali ja sam primetio da je najbolji provod na fajrontu u centru mada sam možda malo mator za to ali tako stvari stoje.videćemo kako će biti večeras!

Djordje Milosevic

Sinoc sam sljakao u Stageu...

TiDža84

Odlican mjuz veceras u Sceni,svaka cast DJ-evima...kao i after party u centru...cini mi se da to polako postaje tradicija,i sve mi se vise dopada :laugh:

A evo sta se sve moze sresti na putu za kuci...:blink:
Verovali ili ne-jez

mumba

svaka čast za prvoborce subotnje večeri!