Lep osmeh ili kratka suknja?

Započeo Marina Kovacev, Septembar 19, 2007, 08:47:25 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Axl Axl

Robbyn �

Iskreno?

Kao predeliminacioni postupak,ali posle toga se usredsreðujem na detalje,kosa,oči,osmeh...

Igor Trbic

pa zavisi kakav je osmeh.....ako chujem devojku iza sebe, ili bilo gde, kako se smeje naravno da ce mi pogled zavrshiti pravo na njenom osmehu! ( nekad ne moram ni da je chujem - prvi put kad sam videom Marininu sliku morao sam da zastanem na par trenutaka kod njenog osmeha! :P ).....
ali pre toga svega je pogledam u ochi jer odatle se moze dosta videti, posebno ako ona odrzava taj pogled! :)

Becej City

Robbyn napisao:
Citat

Uh, kakav osmeh ...:woohoo:

Robbyn �

Pa samo sam bio iskren,ko prvo ne pogleda \\"atribute\\"?!To je više instiktivna radnja,nego  namera...B) :laugh:

Olja Milovanov

Axl napisao:
CitatPre svega oči... \\"Progone me...\\" :)

Samo jedan ovakav odgovor?!;)

Robbyn �

Olja Milovanov

Robbyn �

Ma zezam se,baš lepo da postoje i takvi muškarci \\"koji gledaju u oči\\",a ne negde niže...Možda ima nade za muški rod :laugh:

Za mene nema...:blush: :S

Prošle nedelje bio kod drugarice,nikad da se spremi...Radila neki \\"francuski manikir\\" ili tako nešto.Nikad da završi.A a joj lepo kažem:\\"Zar misliš da æe bilo koji muškarac večeras primetiti tvoj manikir pored tog dekoltea?!\\":silly:

Menjano: Robbyn,   19.09.07 22:16

Igor Trbic

THE_FAIRY napisao:
CitatAxl napisao:
CitatPre svega oči... \\"Progone me...\\" :)

Samo jedan ovakav odgovor?!;)

zapravo ima dva! :P
s\\\' tim da ja prvo gledam osmeh, pa potom ochi! :)

mumba

dobro si joj rekao robbyne! elem kod mene je to od slučaja do slučaja.kako kad zaista nema pravila.lepo mi je i jedno i drugo.

Menjano: šaci,   19.09.07 23:18

Marina Kovacev

Kumo, ti i ja se ipak uzdamo u osmeh... ;)
Smejemo se uvek, a suknje se ne nose stalno...

Axl Axl

Ako su lepe oči osmeh ne može da ne valja...

mumba

auh ovde ne pomaže  ni betoniranje,možda čak ni švajsovanje.