Najneobi nije mesto gde ste uradili \\"ono\\"?

Započeo Boris Majstorovic, Oktobar 07, 2007, 01:19:26 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Boris Majstorovic

Posto je leto proslo i svi sumiramo utiske.Ja sam se setio leta 1990 i mog najuvrnutijeg \\"onog\\" dogaaja.Mada prema današnjim parametrima mozda i nije uvrnuto. Elem, da ne bih gnjavio više, evo te situacije: Posle šetnje duž mora (da ne kažem po rivi), držanja za ruke stali smo pored jedne terase na kojoj je svirala \\"morska\\" muzika. Kako nije bilo mesta na terasi , a ni para u džepu, sišli smo da ispod terase gde su ostavljane pedaline da prenoe.u jednoj od njih se dogodilo ono posle milion poljubaca.
Gde ste vi to obavili?

Radomir Jelic

najčudnjie mesto gde sam ono uradio bilo je ... iza Vojvoðanske banke. Stisnuo me proliv i nisam mogao izdržati do kuæe veæ sam \\"ono\\" morao odraditi tamo... sreæom imao sam papirnate maramice da ubišem dupe

Boris Majstorovic

Igrutine Virgo, nisam mislio na \\"ono\\", ve na \\"ono\\" tree : romantika,ljubav i \\"ono\\"!

Olja Milovanov

:lol: Moraces mu malo pojasniti... :lol: :lol: :lol:

Axl Axl

Igrutin me asocirao na ovaj vic... :)

anketiraju ljude na ekonomskom fakultetu...
\\"jeste li čuli za sajber sex?\\"
\\"šta sex?\\"

podju oni dalje i svrate do elektrotehničkog fakulteta...
\\"jeste li čuli za sajber sex?\\"
\\"sajber šta?\\"

Radomir Jelic

ma ok, salim se...

za sad ima vise konkurentskih mesta -
1 - na stepenicama iznad diska u sportskom, dok je jos radio i bio prepun *tamo, polovinom 90-tih
2 - na vranjevackoj dolmi NA ladi
3 - u kupatilu.. u jednom javnom objektu *ali u KUPATILU, ne WC
.. hmmm, za sada cega se secam, pa odaberite samo

Marko M

:blush: na drvetu u Goranskom parku, pre par godina, uvek cu ga pamtiti po mnogo čemu, komarci su me jeli, a sove uzivale u pogledu...

Probajte, necete pogrešiti... :lishce:

Olja Milovanov

Jos se mi pitamo zasto vise niko ne posecuje Goranski.... :P  
:lol: :lol: :lol:

Goran Čonkić

...i sto nema vise sova u goranskom... :laugh: :laugh: :laugh:

Ja necu ni da pocnem da nabrajam...ima svakakvih mesta, a neka su malo i morbidna tako da... :blush:

mumba

Goran Čonkić

Pozivam se na 5. amandman...

...cek, toga kod nas nema? Nista, bicu svedok saradnik... :P

mumba

Robbyn �

Jel se računa i

:laugh: :laugh: :laugh: :blush:

Goran Čonkić

Robbyne dobio si Karmu od mene...

gde iskopavas te GIFove? :laugh: :laugh:

Robbyn �

Hehehehe,pa svuda po malo,kad god vidim nešto što mi se učini interesantnim sačuvam u kompu (imam folder samo za te stvari),pa kada se ukaže potreba :laugh: