Kuæni ljubimac?

Započeo Axl Axl, Septembar 21, 2007, 09:28:00 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Imate li kuænog ljubimca ili se igrate sa tamagočijem??? :side: Ako imate dajte da ga vidimo :)

Marina Kovacev

Pa posto je tema otvorena zbog mene, evo da pocnem... Ovo je Ajax, ravnopravni clan familije Kovacev...

mumba

baš je sladak kucov kao lutkica,ja doduše nemam ljubimca(zgrada itd) ali imaju moji roditelji no kad nabavim fotke okačiæu ih.

Robbyn �

Ne mogu da pronaðem trenutno bolju fotku,ne znam gde mi je taj CD,ali evo,ovo je moja ljubimica,zove se Brita :)

mumba

pravi vargatron = vučji tron robbyn-e
volim te vukolike pse!

Robbyn �

I ja :) Držimo ih od kad znam za sebe:) Kažu i prohodao sam uz pomoæ psa (Nemačkog Ovčara):laugh:

Evo je u \\"akciji\\":)

Leana Tajkov

Posto sam se nedavno preselila, konacno sam dobila i dva kucna ljubimca...Kucu po imenu Maki Dzo i macu po imenu Ale...
Medeni su :-)

Leana Tajkov

Posto sam se nedavno preselila, dobila sam i dva nova kucna ljubimca...Kucu po imenu Maki Dzo i macu Aleta...
Medeni su :-)

Olja Milovanov

Nemam kucnog ljubimca, ali obozavam zivotinje! Posto sad zivim u zgradi, nemam uslove za to, ali bih volela da imam nekog slatkog psa... Marina meden ti je Ajax, nisam ga videla u tom izdanju... :)

Marina Kovacev

E, roze odelce je samo za posebne prilike...
Ovde mu je bio rodjendan... :)

Zorica Georgijević

Obožavam životinje!Do nedavno sam imala čak tri psa, Rikija, Reu i Mrvicu, meðutim, Rikija smo morali da uspavamo nakon 13 godina LEPOG zivota! Pored njih, imam još 5 velikih mačaka i 4 mačeta! Svi su mi jako dragi i volim ih mnogo!:) Slike sve ne bi stale..:laugh:

nemam ime

zljubimca nemam, ali razmisljam da uzmem nekog psica.
Imao sam zeca(pregazio ga auto) i zecicu sa (kasnije 10 zecova-malih) poklonili smo ih nekom cici jer su jeli ko besni:woohoo:

Robbyn �

courvoisier napisao:
CitatImao sam zeca(pregazio ga auto) i zecicu sa (kasnije 10 zecova-malih) poklonili smo ih nekom cici jer su jeli ko besni:woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: Imaš 1+ karmu od mene za ovaj odgovor:lol:

Sani L

Mali crni kuca po imenu Milica...I dve matore mace i od nedavno dva mala macheta...jel trebaju nekom male mace?:dry:

Menjano: Sani,   02.10.07 11:23