Olimpijski bazen Bečej - Nedelja 20 jul - DJ Conte

Započeo Axl Axl, Jun 14, 2008, 07:11:40 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

katarina kurcubic

Kada smo kod ulaznica,osim 10 srecnika sa foruma,gde ostali mogu naci ulaznice..?Nigde ne pise cene i sl...

....I da!O cemu god da se radi oko ovih ulaznica,sto si sada spominjao Axl,ja se prijavljujem:laugh: :laugh:

Axl Axl

na ulazu na bazen, cena nije pisala jer nije bila definisana, ja sam hteo da bude 100 a oni ne bi da spuste posto je inace na bazen ulaznica 120, samo mi posaljite na PM ime i prezime...

Olja Milovanov

Mali_Lala napisao/la:
CitatTHE_SIREN napisao/la:
CitatKo ne zeli da se kupa, neka djuska u vodi...;)  Ne treba propustiti ovakvu zurkicu!B)
Samo da vreme bude lepo...
U svakom slucaju- vidimo se... :woohoo:

Evo prva osoba kojoj ce smetati kisa. :D :D :D Salim se naravno Sireno.

Ja uopste nemam kupaci, al da ne radim dosao bih. Makar se setao go...no kad bolje razmislim, mozda i bolje sto radim... :P

Nemam ni ja kupaci ali dolazim iako bude kise...  Ako te ne vidim, gotov si zbog ove prozivke... :P ;)

TiDža84

Ja danas bila na bazenu...proverila kvalitet vode i usluge :laugh: :laugh:

Sve je spremono za subotu ;)

Goran Čonkić

THE_SIREN napisao/la:
CitatMali_Lala napisao/la:
CitatTHE_SIREN napisao/la:
CitatKo ne zeli da se kupa, neka djuska u vodi...;)  Ne treba propustiti ovakvu zurkicu!B)
Samo da vreme bude lepo...
U svakom slucaju- vidimo se... :woohoo:

Evo prva osoba kojoj ce smetati kisa. :D :D :D Salim se naravno Sireno.

Ja uopste nemam kupaci, al da ne radim dosao bih. Makar se setao go...no kad bolje razmislim, mozda i bolje sto radim... :P

Nemam ni ja kupaci ali dolazim iako bude kise...  Ako te ne vidim, gotov si zbog ove prozivke... :P ;)

:P Napisah da ne mogu da dodjem jer radim. :P Tako da ne moz da me prozivas. :P ;)

Olja Milovanov

TiDza84 napisao/la:
CitatJa danas bila na bazenu...proverila kvalitet vode i usluge :laugh: :laugh:

Sve je spremono za subotu ;)

Svaka cast... ;)

Robbyn �

Axl napisao/la:
Citatna ulazu na bazen, cena nije pisala jer nije bila definisana, ja sam hteo da bude 100 a oni ne bi da spuste posto je inace na bazen ulaznica 120, samo mi posaljite na PM ime i prezime...

Hmmm...Nije mi jasno,da li to niko neće doći na žurku ili nikome ne trebaju besplatne karte???!Namerno nisam postovao,računao sam da će postovati ovi mlađi,pa sam mislio da su njima besplatne karte potrebnije nego matorom konju poput mene :laugh:

Ali kada nikome ne treba,a posle našeg sinoćnjeg razgovora,evo Axl šaljem ti imena na PP (sve mlađani forumaši):woohoo: :woohoo: :woohoo:

TiDža84

Axl Axl

Može se ući i na karticu za bazen ko ima, a grupna karta za 4 osobe je 360 dinara, tako da po osobi izađe 90 dinara...

Stevan Kosanovic

niko integralu da odgovori.....

veceras samo DJ Conte on the decks

Marina Kovacev

Koliko sam upucena, samo Conte... svaka subota - drugi DJ...
oprema za bazen - spremna, nadam se da voda nije hladna... ;)

TiDža84

Hehe...vidjeno stanje...zvucnici stigli,muzika ce da se cuje do Gradishta...drugari vidimo se veceras :P B)

Z A

bikini party - not bead!
desile su se neverovatne stvari.
Suvisno izlaganje istinom vodilo nas je do Kana i Jehova!
-Ohoj Srebrna Gorushice,kako li ti mogu pomoci?
-Nikako Stara Zdjelice!Odvec vec istu stvar zborim i uistinu se bas tad kao prigodom odabranom bas to djesi!
-Ne luduj Srebrna Gorusice!U tebi se desava mnogo vise nego sto kazes.
U tebi ne postoji samo skromno manifestovanje misli.

TiDža84

Svako je veceras doziveo ono o cemu je mastao..subjektivnost se pretvorila u stvarnost...ko nije bio puno je propustio...ko je bio,doziveo je nesto sto se nikada vise nece ponoviti,uhvatio je trenutak koji je postao istorija....:laugh:

Djordje P.