I zene prde...

Započeo Olivera Dabic, Avgust 10, 2008, 09:54:10 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Olivera Dabic

Sta sve zene rade a cute o tome?!
Ajde malo o tim javnim tajnama...

I zene prde...    :dabome:

Djordje P.

Ultra Boys

TiDža84

I muskarci prde :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Djordje P.

za muske znam, ali koliko znam zene ne prde... neka po nekad puvne pa cuti, ali ne prde onako da se cuje, da se zna!
molim dokaze!

Bojan Maletic

zene prde? :huh:
a jel kake?:dry:

Djordje P.

Bojan Maletic

Zene su zivi andjeli koji ne lete,one kada hodaju kao da lebde,zanosno i graciozno,a kada prodju pored tebe u  vazduhu ostave taj aromaticni miris od kojeg te prodje jeza,i nesto te stegne u grlu.... pomislis Boze da li je ovo san ili java....da li ovakvo bice stvarno postoji?...

Djordje P.

prdele ne prdele, sta bi mi bez nji\\\'? :)

Goran Čonkić

Ne bi dopamin i endorfin bili aktivirani u nasim telima i stalno bi ratovali... XD

Robbyn �

DORDE napisao/la:
Citatza muske znam, ali koliko znam zene ne prde... neka po nekad puvne pa cuti, ali ne prde onako da se cuje, da se zna!
molim dokaze!

Evo ti dokaza :laugh:

Djordje P.

Stevica Naglavacki

Dobro,poglavlje o \\\"vetrovima\\\" je zavrseno, idemo sada na novo ...
Dakle u pitanju je jedna od najvecih i najcuvanijih zenskih tajni ,a to je odgovor na pitanje: sta zene zaista osecaju dok voze sportski (ili bilo koji drugi) bicikl????????
 Evo i mala ilustracija da ne kazem \\\"optuznica \\\":laugh:  
Ocekujem mnostvo dokaza u korist optuznice  u daljem postupku tjst glavnom pretresu ;)
[video type=youtube]CkfgTPl-dHs[/video]

TiDža84

Ova je neka nimfomanka.....sta muskarci osecaju dok voze bicikl???Nista,isto tako i zene...:laugh:

Bojan Maletic

ja imam isto jedno pitanje,mislim da to dosta muci musku populaciju...
Zasto zene jos od obdanista,pa kroz skolu i tokom godina izlazaka uvek idu u paru u WC,i sta tamo rade?