pfff.... nevidim na oci

Započeo Sinisa Milutinovic, Oktobar 20, 2007, 09:41:04 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sinisa Milutinovic

Lele ma koliko  se trudio ili naletim na sponzoruse ili imaju decka...baksuz....nego....igrutine gde nestade?:silly:

Sinisa Milutinovic

:P :P :P  Joj kako mi je veselo.....osim sto me je ostavila devojka....ahhhh.....igrutineeeeeee

Radomir Jelic

sorry gari, kak bre nestao... pa ti nestade... mi još išli s robbynom da otvaramo kafane, pošto ih je sinoæ inspekcija zatvarala :)

Serveto Pecin

evo, ja cu da svedocim. Video sam Slashera kako odlazi iz Pennyja 10ak minuta pre Igrutina! B)

Sinisa Milutinovic

Da ali....ja sam se vratio...i...bar mislim da sam se vratio...hmmmm ja veceras necu da pijem i tacka....bar mislim...hmmmm:P :P

Nina Ristic

ehehehe... tako i ja kazem pre svaaaakog izlaska... necu da pijem. . .

i veceras na svirci necu... jako. hehehehe:laugh: :laugh: :laugh:

Sinisa Milutinovic

svirka....hmmm...kakva svirka......hmmmm....ko svira....gde je svirka???? hmmmmmmmmmmmmmm......:blink: :blink: :blink: :blink:

Djordje P.

idem do varoshi...
kakva svirka?? gde???

tanja mitic

Sinisa Milutinovic

Nina mogla si da nam das malo vise informacija....znas kako to ide...svira taj i taj,ulaz je toliko i toliko,pivo je toliko i toliko,ocekivani broj gostiju zenskog roda je toliki i toliki...a ne ovako zagolicala nas informacijama i zbrisala...pfff:unsure:

Ali kada malo bolje razmislim pa nije becej toliko velik da namogu da pronadjem koncert...bar trezan ako ne na drugi nacin....:blink:

Aj ljudi ziveli pa se cujemo posle grada....da vidim dali vam prsti petljaju dok kuckate....B)

Zop

Slasher:side:

Bojan Beranek

Sinisa Milutinovic

Ahhhhhhhhhhhhhhhhh ja sam se zaljubio......stuc ...stuc.......:silly:

E odlucio dam da kroz scenu proteram preko radnih dana buldozer....malo da prosirim prostor....lele koja guzva....:(

Nisam verovao ni na ni ljudi oko mene da ce se desiti ovako brza promena...ali eo...pojavila se devojka koja mi je dotakla srce....a nije kardiolog:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Robbyn �

A ni ja nisam video devojku koja mi ulepša veče samom svojom pojavom... :(

Sve je bilo OK,društvo, provod,a ipak nešto nedostaje...:( :( :(

Radomir Jelic

slasher wrote:
Citathmmmm ja veceras necu da pijem i tacka....

al ti se tačka pretvorila u zareeeeeeeezzzzz

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Sinisa Milutinovic

Ma odmax na startu je bila mala kvacica....hehe samo je bila pametno skrivena ......:P hihihih