Sta je za vas PUNK?

Započeo aleksandar tomic, Avgust 29, 2008, 03:49:06 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bosko Sa kanala Pink-a

Uuu, sve je to individualno. Za mene on prenosi jasnu poruku!
Glupo je sto ljudi misle da je punk sex pistols, patka i to je to. To im se ne svidja pa ako je to najbolje kakvo je onda \\\"ostalo sranje\\\"? ... E tu lezi kvaka - ima mnogo boljih bendova.

A ovo za osecanja i shkrtost istih opet se ne mogu sloziti...

borislav zeremski

Ma skroz OK-ej, ja iskreno ne mogu da se pronadjem u celoj toj prici a ko moze i ko ga voli nek izvoli. A kada sam u nekom specificnom raspolozenju i kada mi je potrebniji, sto kazemo zesci mjuz, poslusacu neki dobar hard & heavy 80-tih, koji je pun ritma i osecanja a kvalitet ne treba ni spominjati.

Bosko Sa kanala Pink-a

Ma to kazem, opet individualno. Nekima je metal i punk isto, po tome bi mnogi pankeri trebali slusati i metal, sto retko ko radi! :)
Sve u svemu punk ima mnoge pravce a ono sto osvaja i siru masu jeste pank sa primesama ska muzike, treba i to poslusati pa dati sud. Licno sam neke ljude razuverio da pank nije losa muzika kada im pustim bas tako neku mesavinu...

Zoran Sarajlija

Vrlo mi je lako da se prebacujem sa panka na metal i HC odnosno sve to trpam u žestoku(snažnu) muziku i pretežno to i slušam.Pank volim zbog jednostavnosti i iskrenosti a metal zbog komplikovanosti i misterioznosti.Molio bih Crossa muzičku enciklopediju da se ubaci u razgovor

aleksandar tomic

kad Zuluf definise tumbanje cire

Sinisa Tomic

koji ste vi punxi, kad tako odoste od teme, a i ovaj purpl on je tek punker, kad debatuje o onome o cemu nema pojma

Bosko Sa kanala Pink-a

Jebiga Simane, svako ima pravo na svoje vidjenje panka, ili bilo koje druge muzike, tu te ne razumem. Objasni to ljudima u \\\"Baru\\\" da je pank muzika naj, ako izadjes ciiitav...  :ninja:  :kolce:  :gegege:

aleksandar tomic

punk je kad \\\"pista\\\" kaze \\\"ma, neeee!\\\"

Sinisa Tomic

punk je kada fatash ovce i rusis s nogu

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

punk je kad se praviš blesav, a nisi, ni malo!

aleksandar tomic

PUNK JE ONAJ KUVAR STO IDE NA NEKOJ TELEVIZIJI NEDELJOM PREPODNE STO UZME MESO ISECE NA SNICLE, PA NA KOCKICE PA IH OBARI, PA ISPRZI I NA KRAJU IZDINSTA

Zoran Sarajlija

Bosko Sa kanala Pink-a

Punk je kada gazda lokala ne zna da se u njegovom lokalu desava sastanak akcije \\\"osmeh\\\" a o tome se pise par dana! :lol:

Zoran Sarajlija

Romantika izmedju dvoje mladih Pankera.On bi da je ljubi a ona se stidi pred kamerama

mumba

to ladno moj komšiluk kod onih cigosa haha e i to je punk!