Sta je za vas PUNK?

Započeo aleksandar tomic, Avgust 29, 2008, 03:49:06 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Punk je kad odeš da kupiš hleb u pekaru koju ti preporuče kolege forumaši... a pekara radi dvokratno..., a ti naravno dođeš kad ne radi, pa se ipak vratiš u radno vreme i kupiš sve:...  i hleb i lepinje i kifle! :)

...E, da... Idem ja danas, podne beše i sretnem komšiju, derana od 20 i nešto i on meni \\\" Dobro veče\\\", a ja njemu zdravo i to se redovno ponavlja... eto i to je punk!

Bojan Maletic

Punk je kad se boris sam protiv svih...

mumba

punk je kada odeš u dućad da pazariš a kad tamo na pultu neka lepa riba i ti u momentu zaboraviš po čega si došao!ali zato znaš sa čim bi očo!

Punk je i kada hoćeš da praviš palačinke, otvoriš frizider , a ono nemaš jaja, sem kuvanih, a ti se onda lepo obučeš i odeš da kupiš jaja! :)... i svi zadovoljni... od onih kuvanih( skuvanih sinoćke!) napraviš slane + sir + još svašta.... , a one ostale filuju po ukusu svome!

Zoran Sarajlija

mumba

black metal+corpse paint+satan worshiping = punk!

Pa da! Aha!

Punk je kada (konobar) radis do 2, pa produzish zurku do 4, pa
ljudi ostanu do 5, pa radis obracun do 8 i posle odesh na burek!!!
:woohoo:

Zoran Sarajlija

Robbyn �

Heh,da li je punk i kada punker obuče košuljicu i cipele i ode da se fenseriše u fensi klubu u kome nema ni P od punka zbog devojke? :laugh:

Axl Axl

mumba

ja sam najveći punker među metalcima!

Punk je i kada vidiš svoje dete u punk izdanju,iako je metalka, ... a crtkala sam joj lice i pravila joj kosicu :)

Evo i forum nam je punk! :)

Posao, novac, karijera
Moderatori:  Gospodar Vremena   Virus

Odg: KRIZA, KRIZA, E PA STA JE...
od rez | juče 10:45 Prikaži najnoviju poruku

Politička scena

Moderatori: Virus

Odg: KRIZA, KRIZA, E PA STA JE...
od rez | juče 22:37 Prikaži najnoviju poruku

Sinisa Tomic

PUNK je kada napravis supsten, sportski model YUGA 45, tako sto natovaris TA pec u njega!