Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - robert kiss

Stranice: [1]
1
Posao, novac, karijera / Propali političari prelaze u biznis
« poslato: Januar 21, 2010, 08:24:56 posle podne »
Slučajno, na dobrom mestu u dobro vreme i saznajem da se propali (bivši) političari počinju da se bave (interesuju) biznisom.
Borba za preduzetnike počinje, ili vide neki interes...
Bivši političari,pošto nisu na vlasti ili deo vlasti počinju da se interesuju za preduzetnike...
Možda nešto da se operjaju ili kako se već ono kaže.
Biće interesantno pošto i aktuelna vlast ili barem jedan deo nje se interesuje za preduzetnike a i bivši ili propali političari se isto počinju interesovati za njih...
Š ta će biti sa jadnicima...
Sve je uništeno još samo omi su ostali pa da i njih da uništimo...
Stvarno imamo pogled za lepu budućnost...
Jadni preduzetnici...
 :baffle:

2
Društvo, dom i porodica / društvo,dom i porodica???
« poslato: Januar 17, 2010, 02:45:53 pre podne »
Prolazim ulicama našeg nekad lepog,dalekog poznatog grada u kojem su živeli koliko toliko zadovoljni,veseli građani koji je sad opustošen,blatnjav,prljav sav nikakav, kao da prolazim koz neki avetinjski grad.Kad padne mrak obiđite mesta gde su kontejneri pa pogledajte sliku bečeja.Samo što se ne svađaju oko kontejnera ko će prvi da osvoji...
O kojem i kakvom društvu pričamo,o kakvim domovima pričamo,o kakvim porodicama pričamo.
Dokle... :choler:

3
Posao, novac, karijera / Industrijska zona
« poslato: April 11, 2009, 04:23:35 posle podne »
U pripremi je jedna industrijska zona, placevi prodati još niko nije počeo da gradi.Pretežno su kupili Bečejci.Shvatio sam zašto kod nas nema investitora iz inostranstva, neko namerno tera te investitore iz Bečeja koji i zalutaju.Sigurno im nije u interesu.
Razgovarao sam sa jednim čovekom iz jednog drugog grada i pitao kako kod vas tako puno investitora ima.Odgovorio je da im se sve da samo da ulože svoj novac i da zaposle građane.

4
Društvo, dom i porodica / Trebaju li nam nova radna mesta,bolje plate?
« poslato: April 11, 2009, 04:14:19 posle podne »
Da li smo razmišljali o novim radnim mestima i o boljim platama? Da se može birati da li će neko da radi u 8. oktobru bez plate,u PIK-u za 15-20 000,00 dinara (koji se dobija sa zakašnjenjem),kod kineza za 8 000,00 dinara,za bednu nadnicu kod seljaka ili da radi u nekim novootvorenim fabrikama za 30-40 000,00 dinara ili za malo više.Postoji li ta šansa da jedan čovek može da bira gde i za koliko će da radi jedan posao.Jako nam je potrebna berza rada da ljudi mogu da biraju gde će da rade i za koliko.Od čega da prehranimo svoju porodici i da školujemo svoju decu?

5
Društvo, dom i porodica / Najnovije pljačke*zakon*sigurnost građana*milicija
« poslato: Mart 15, 2009, 02:19:12 pre podne »
Svi ste čuli da su se razmahale bande pljačkaša koji haraju po našoj Opštini (sigurno da i po drugim Opštinama).Dosad su to bili sitni lopovi pojedinci, eventualno neka grupa koja je pljačkala seljake (sa njive)i plen prodavali na pijaci ili pak su radili po narudžbi.Došli ovi što kupuju staro gvožđe pa su ti sitni lopovi i tu odradili svoje.Ali sad se već organizovano i moderno u grupama pljačkaju kuće, nose nakit novac,tehničku robu itd.Prvo prate vlasnike par nedelja i u određenom trenutku kreću na posao.Niko im ne može ništa pošto još nisam čuo da su nekoga uhapsili.Ne bi ni trebalo da bude problem da se građani mogu sami da se odbrane i svoju imovinu ali ne mogu, zakon ne dozvoljava.Gde je kraj tome??? Š ta će nam ostati do kraja??? Dere nas svetska ekonomska kriza, dere nas Država, svi nas deru dokle???

6
Film & video / Bioskop u Bečeju
« poslato: Decembar 13, 2008, 03:19:32 pre podne »
Postoji li potreba za bioskopom u Bečeju.
Meni jako fali.Lepo sa porodicom,najmilijima itd. prošetaš do bioskopa i odgledate jedan lep film.
Zadnji put (nažalost) sa suprugom sam gledao TITANIK u bioskopu (nesećam se datuma) posle sam isti taj film gledao na TV i mogu da kažem da ni blizu nije onome što sam osećao kada sam gledao u bioskopu.To se rečima nemože opisati, osećao sam se kao da sam deo događaja(velika slika i zvuk).Fenomenalno.
Pretpostavljam da stariji koji su bili u bioskopu imaju slična sećanja.

Stranice: [1]