Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Branislava Stojkov

Stranice: [1]
1
ženski kutak / Odg: Dame biraju
« poslato: Jun 12, 2008, 03:43:48 pre podne »
...tamnoputi, širokih ramena, cna kosa... Može i da je kovrdžav... u takve se uglavnom zablanem :woohoo:  Volim sportiste... ili na bilo kakav način uspešne ljude :silly:

2
Tinejdžeri / Odg: Puškice. Kako ih sakrivate?
« poslato: Maj 14, 2008, 05:06:34 pre podne »
imam ja jedan malo savremeniji način... Jednom sam nasnimila puskica na mp3 player, stavila slušalice u uši na času, imala sam traku za kosu, utišala taman toliko da čujem, takodje sam morala da usporim i da stavim na opciju ponavljanje, tako da se stalno ponavljao tekst koji sam nasnimila. :blush: To sam uradila kod najstrozije profesorice! Nisam bila uhvaćena, tako da je rezultat samim tim pozitivan, a i ocena zadovoljavajuća... :woohoo: :silly: :P ;)

3
Društvo, dom i porodica / Odg: Usvajanje dece
« poslato: Maj 14, 2008, 04:47:29 pre podne »
Ivanhoe napisao/la:
Citat
Treba to i dozsiveti...otici i videti kada buduceg `roditelja` klinac uhvati za nogu i kazse:`Uzmi mene,uzmi mene...`


hm.... to je ne moguće da se desi, jer budući roditelji ne znaju koje dete će dobiti... Oni ti faktički uvale dete bez da ti znaš išta o njemu, to sve saznaječ kasnije... Tvoje je samo da navedeš otprilike godine, pol.. i eventualno još neke uslove, ali jedna dobra stvar ove naše države je što su deca zaštićena na neki način od toga, da ih odrasli gledaju kao životinje u zoo vrtu i biraju prstom!:blink:  A jedna loša stvar ove države je što to ide strašno sporo i što 2007. ni jedno dete nije usvojeno! :ohmy: Ne zato što nije traženo, već...... SRAMOTA!!!:unsure:  To je jedna stvar o kojoj dosta znam iz iskustva i u koju sam relativno upućena...

4
Posao, novac, karijera / Odg: Sreca ipak ne moze da se kupi...
« poslato: Maj 14, 2008, 04:34:57 pre podne »
Sreca je sve sto ti izmami osmeh na lice... samim tim, to ponekad može da bude i novac!:S :P :silly:

Stranice: [1]