Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Milos Blazin

Stranice: [1]
1
Društvo, dom i porodica / Drustvo
« poslato: Oktobar 19, 2007, 02:01:49 pre podne »
Jel\\\' ga imate? Ako ga imate malo ga opisite,kako ste upali u krug,da li vam se svidja danasnje drustvo pa ste u gradu stalno s njim ili ipak malo cirkulisete sa strane kada izadjete...?
I da li su ti drugovi samo za izlaske ili se druzite intezivno,jel vas ima puno,svadje,zavist,podmetanje,pisite sve o vasem drustvu...
Da pocnem,drustvo za izlaske broji do 10 njih,ali od tih 10 postoje samo 2-ca kojima verujem... Kada izadjem druzim se sa kim stignem,volim i da upoznajem nove drugove...

2
Tinejdžeri / Skolski parlament
« poslato: Oktobar 05, 2007, 09:32:47 posle podne »
Da li ga podrzavate,da li mislite da ako se ujedine sve 3 srednje skole (koje sad sve imaju ucenicki parlament)i oforme neku vrstu unije,da ce moci da se pisu lepi i korisni projekti za omladinu? Kakav je vas stav o tom ucenickom parlamentu?

3
Tinejdžeri / Vreme za izlazenje
« poslato: Oktobar 05, 2007, 09:05:47 posle podne »
Posto se vlasti Beceja muce sta da urade po ovom pitanju,sakupljaju sva moguca misljenja sugradjana koji uzivaju u nocnom zivotu.
Njih interesuje da li je normalno da se kafici zatvaraju u 2h (neki cak rade i do 4 (Bar)),dok maloletnici/ce na zapadu ne smeju van kuce od 20h-21h (kako gde),a kafici se zatvaraju u 22h. Oni smatraju da ako mi primenimo istu tehniku kod nas,smanjice se broj tuca i nereda,koji retko izazivaju sami gradjani Beceja,vec neki sa strane. A i navodno policiji bi bilo lakse posto ne bi morali da patroliraju do ranih jutarnjih casova,kao sto sad rade (a i to je kako kad),jer omladina ostaje u gradu i do 5h i pritom pravi gluposti... E sad, problem je omladina koja ce se najverovatnije buniti i tesko navici da krene da izlazi od od 20h ili jos gore 19h.
Licno,mislim da je dobra ideja da se ovo uradi,ali tesko ce se svi navici da leti izadju u grad dok je jos dan,da bi culi neku svirku...Mislim da posle svirke moze da se pokupi drustvo i da otpadaju dokle god hoce i gde god hoce,pod uslovom da ne prave gluposti po gradu...
Ako se ovo zaista sprovede u delo trudicu se maximalno da ne serem okolo zbog toga i pokusacu da se prilagodim...

Nisam video da postoji podforum \\"nocni zivot\\" pa bih zamolio nekog tamo od vas gore da ga samo sutnete tamo...

Stranice: [1]