Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Zorica Georgijević

Stranice: [1]
1
becejonliner / Georgina - Game Over
« poslato: Decembar 03, 2007, 07:05:51 posle podne »
Poznata sam po kasnjenju...pa tako i ovo postavljanje autobiografije cinim u poslednjem casu (nadam se da mi Axel nece zameriti;))! Cak mi i bus za BG krece za samo nekoliko minuta,ali sacekace me,zar ne? :)
Sto se tice moje malenkosti,postoji od 21.septembra + 19godina u nazad.Za ime sam se odlucila jos pre postavljanja sajta u funkciju,kada smo Axel i ja sedeli po 5 sati i smisljali sta dalje...i posto sam tako,jednim delom,postala urednica sajta,odlucila sam se i za svoje drugo,takozvano,umetnicko ime-Georgina.:) Trenutno sam student,bolje receno brucos defektoloskog fakulteta(Fasper-a) u nasem glavnom (zvero)gradu-Beogradu.
Sto se tice osobina koje me karakterisu, to su definitivno prevelika doza osetljivosti ili bolje receno,emocije me savladaju skoro svaki put i apsolutna upornost u domenu koji me zainteresuje.
Volim druzenje,ali praktikujem negovanje vec postojanih drugarskih veza vise od stvaranja novih,jer nisam dovoljno slobodna.
Zivim sa porodicom koja mi mnogo znaci i pruza podrsku u svemu ispravnom.
To bi bilo to,jer bih zelela da naglasim da se nisam obradovala kada sam videla kandidature,tj.da sam ja medju svim forumasima...iz prostog razloga sto ja forum vise ni ne posecujem ili jako retko.Razlozi su mnogobrojni,a glavni je prezauzetost na fakultetu. Ali evo,ispostovala sam Axela,ako nista drugo! :)
Pozdrav svima i mnogo srece u osvajanju nagrada!

2
ženski kutak / Da li vam je decko neuredan?
« poslato: Oktobar 02, 2007, 10:53:39 posle podne »
Živite s njim već neko vreme. Fin je, pažljiv, volite ga i stvarno vam je lepo s njim. Njemu je, izgleda, takođe lepo s vama: toliko je opušten, da stalno pravi haos. Za sobom ostavlja garderobu, prljavi donji veš tamo gde mu nije mesto, maramice po ćoškovima, prljavu odeću na krevetu i foteljama, blatnjave cipele nasred hodnika... Preko kompjutera je stara potkošulja, a odnekud viri i četkica za zube koju je zaboravio da baci... Dođe vam da provrištite. Drago vam je što je njemu lepo i što je opušten, ali volele biste da prestane da se ponaša kao malo dete i da počisti đubre koje sam napravi, a ne da vi skupljate za njim kao da ste mu majka.

Šta učiniti?

Menjano: Georgina88,   02.10.07 15:55

3
ženski kutak / Bolna menstruacija
« poslato: Oktobar 02, 2007, 09:40:59 posle podne »
Iz ovog razloga se protivim majci prirode!!! Menstrualni ciklus...MRZIM GA!!! Smatra se da 40% odraslih žena ima menstruacije praćene bolovima. Bol je po svom karakteru grčevita i često je praćena mučninom, povraćanjem, malaksalošću, vrtoglavicom i glavoboljom. Pijete li lekove,čajeve i sl. ili  samo čekate da prodje tih paklenih 7 dana?

4
Romantika, ljubav i sex / Ko bi trebao platiti račun?
« poslato: Septembar 27, 2007, 10:52:43 pre podne »
Jedna od čestih dilema na izlascima je ko plaæa račun. Jednom kada budete u stabilnoj vezi za vas æe ova pravila biti smešna jer æete izgraditi stav o plaæanju kao par, ali u meðuvremenu dobro je znati šta se očekuje. Dakle...?

5
Priroda, ekologija i zdravlje / Da li ste svesni polno prenosivih bolesti?
« poslato: Septembar 27, 2007, 09:01:26 pre podne »
Sexualni odnosi su lepa stvar, naročito u periodu u kojem se nalazi veæina posetilaca ovog sajta:side:  i česti su...ali da li su koliko prijatni toliko i sigurni? Koristite li zaštitu, preuzimate li na sebe deo odgvornosti?

6
Film & video / Bioskop? U Bečeju? Ma da...
« poslato: Septembar 14, 2007, 09:02:31 posle podne »
Kako uopšte pokrenuti temu o filmovima, kada  građani Bečeja nemaju mogućnosti da sede pred filmskim platnom? Zašto? Zato što ne postoji...ne postoji bioskopska sala! Da li je to veliki propust u našem gradiću?

7
Priroda, ekologija i zdravlje / Ne zaboravite doručak
« poslato: Septembar 14, 2007, 08:53:17 posle podne »
Prvi jutarnji obrok je izuzetno važan i nipošto ga ne bi trebalo preskakati.
Sam izbor namirnica koje æemo konzumirati za doručak zavisi od našeg zdravstvenog stanja, godina, pola, ali i od aktivnosti kojima æemo se baviti u toku dana.
Da li mislite da je bolje i zdravije da doručkujete ili da samo popijete šoljicu kafe na prazan želudac?

8
Kancelarija za mlade / Mišljenje i iskustva o volonterizmu...
« poslato: Septembar 14, 2007, 08:00:21 posle podne »
Malo kom tinejdžeru padne na pamet volontiranje, ali to, iz različitih razloga, može da bude veoma korisna aktivnost - korisna kako onima oko vas, tako i vama samima. U slučaju da se pak opredelite da pokušate negde da volontirate, ovde smo vam pružili moguænost da razmenite mišljenja i iskustva sa drugim ljudima...

9
Tinejdžeri / Ocene u školi...katastrofalne
« poslato: Septembar 14, 2007, 07:53:50 posle podne »
:S Uvek je frustrirajuæe kada se oko nečega trudite - zaista radite najbolje što umete - a ipak nikako da postignete ono što želite. Jedan od takvih slučajeva jeste i kad se stvarno trudite da naučite zadato, ali su vam ocene, uprkos svim vašim naporima, konstantno loše. Šta raditi i kome se obratiti za pomoæ?

10
Društvo, dom i porodica / Usvajanje dece
« poslato: Septembar 14, 2007, 07:43:47 posle podne »
Sve je više mališana koji iz mnogobrojnih razloga ostaju bez svojih bioloških roditelja.Mislite li da je usvajanje dece i prihvatanje kao svoje humano?

11
O svemu i svačemu / Verujete li u horoskop?
« poslato: Septembar 14, 2007, 12:15:37 pre podne »
Danas, kada pouzdano znamo da zvezde koje u vedrim noæima posmatramo nisu rupe u nebeskom svodu i ne predstavljaju dvodimenzionalne prikaze sazvežða na istom tom pokrivaču, veæ nam se samo tako \\"čine\\", logično je pretpostaviti da niko normalan ne veruje u horoskop. Ako pitate nepoznatu osobu šta je u horoskopu, pogledaæe vas čudno (pogotovo ako je suprotnog pola - odmah misli da ste zainteresovani za nju, čim se raspitujete!) i nasmejaæe se, u najboljem slučaju. Sa druge strane, logično je da uglavnom znate šta su u horoskopu vaši prijatelji, vaša devojka/dečko, roðaci i ostali sa kojima ste u redovnom kontaktu, ako ni zbog čega drugog, zato što veæini znate datum roðenja, a neki vam i sami \\"nature\\" svoj znak tokom neobaveznog razgovora. Dakle, zašto je sve tako ako znamo da je horoskop glupost?

12
ženski kutak / Da li je nevinost od velikog znacaja?
« poslato: Septembar 13, 2007, 01:04:33 pre podne »
Mnogi pričaju o tome...zar ne? Možda bismo mogli zajedno da sagledamo neke stvari. \\"Da li je nevinost od velikog značaja\\",pitaju se razni ljudi...poput lekara, roditelja, drugarica...U suštini, prvo \\"bacamo pogled\\" na godine.Zar ne? Kada proučimo da je osoba dovoljno kompetentna da govori o takvim stvarima, a zatim i da ih sprovede u delo, shvatamo da nevinost i nije neki ogromni katanac, koji stoji oko ženskog pojasa i čeka određeni trenutak da bi se otključao.Šta vi mislite?

Menjano: Georgina88,   12.09.07 18:06

Menjano: Georgina88,   12.09.07 18:07

Stranice: [1]