Lekovito gledanje u grudi?

Započeo Axl Axl, Novembar 26, 2007, 12:21:44 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Nebojsa Andjelic

TiDza84 napisao/la:
CitatKakav si ti pacenik....ja imam prava da se nasalim na svoj racun,ti nemas,pogotovo ne na tako bezobrazan i prost nacin!

Necu se vise saliti. Iskuliraj. Meni si gotivna i ništa manje. Gotivne su mi i grudi, ali ne mogu svaki put da ih dotaknem.
ALI MOGU DA GLEDAM.

Nebojsa Andjelic

Narcy girl napisao/la:
CitatDraga Nina , zaista ne vidim zasto bi ostale forumase zanimao zivotni vek tvog dragog momka.
A sto se topica tice, i ja sam citala nesto slicno u novinama na tu temu...
Blago muskom svetu... a sta cemo mi zenske?!?!:(

Tidzo84 posalji joj sliku, da se i ona smiri!

TiDža84

Narcy girl napisao/la:
CitatA sta da radi neko ko nema u sta da gleda?:( :blush:

Pa ne znam...mislim da je to istrazivanje bila vise neka dobra sala,s obzirom koliko danasnji muskarci gledaju zivece 300 godina...:laugh:

Nebojsa...zaista se nadam da ces odrzati svoju rec i iskulirati..da vidimo da li ti se moze verovati?!

Leana Tajkov

Tidzo, ne brinem ja za muske, zilavi su oni...
Mene brinem upravo ja...:(

Nebojsa Andjelic

Sad sam siguran da ti ne znas da citas. Ti iskuliraj!

TiDža84

Nisam na ovom forumu da bi se raspravljala sa neozbiljnim i ne tolerantnim ljudima...ja zaista ne znam sta tebi nije jasno,ti bi samo da repliciras i da se raspravljas,neki tvoji komentari su suvisni,zamolila sam te vec jednom da ih izbrises,ovaj put te javno molim,da se ubuduce ne bi zamerali jedno drugom...mislim da je to OK?!I u buduce cu kao sto ti kazes ISKULIRATI...

sorry za :offtopic:

mumba

pa ne moraju devojke da gledaju svoje grudi.tu su zato muškarčevi kvaliteti kao recimo maljave noge,stomačina i naravno uvek možete pogledati debljinu gornje usne vašeg dragog a o noktima neæu ni da pomislim!pa eto vam rešenja!

TiDža84

:lolpopodu: :lolpopodu: :tapsh:
e svaka ti cast...od toga se sigurno duze zivi....:laugh:

Nebojsa Andjelic

TiDza84 napisao/la:
CitatNisam na ovom forumu da bi se raspravljala sa neozbiljnim i ne tolerantnim ljudima...ja zaista ne znam sta tebi nije jasno,ti bi samo da repliciras i da se raspravljas,neki tvoji komentari su suvisni,zamolila sam te vec jednom da ih izbrises,ovaj put te javno molim,da se ubuduce ne bi zamerali jedno drugom...mislim da je to OK?!I u buduce cu kao sto ti kazes ISKULIRATI...

sorry za :offtopic:

Eto ti iskulirala , a ja obrisao!

Leana Tajkov

Crossbringer napisao/la:
Citatpa ne moraju devojke da gledaju svoje grudi.tu su zato muškarčevi kvaliteti kao recimo maljave noge,stomačina i naravno uvek možete pogledati debljinu gornje usne vašeg dragog a o noktima neæu ni da pomislim!pa eto vam rešenja!

Mislim da bih od toga zivela najmanje jedan milenijum...
Mada, zaboravio si da napomenes dlake na ledjima  :laugh:

mumba

ma to je veæ satir ja mislio na nas laloške džukce!

Boris Majstorovic

Crossbringer napisao/la:
Citatpa ne moraju devojke da gledaju svoje grudi.tu su zato muškarčevi kvaliteti kao recimo maljave noge,stomačina i naravno uvek možete pogledati debljinu gornje usne vašeg dragog a o noktima neæu ni da pomislim!pa eto vam rešenja!

A dobro di je tu podvaljak? Zaboravio si najerotičniji deo kod laloša.

Che Guevara

Xe,xe,pa mozda i jeste lekovito,ali nije ni malo prijatno kad pricas nesto i uxvatis druga da te ne slusa nego ti blene u grudi.......  :ljutazena:

Nebojsa Andjelic

Che Guevara napisao/la:
CitatXe,xe,pa mozda i jeste lekovito,ali nije ni malo prijatno kad pricas nesto i uxvatis druga da te ne slusa nego ti blene u grudi.......  :ljutazena:

Nemoj da se ljutis oko toga,treba da si srecna sto pomazes drugima. Osim toga dobro je dok ima u sta da gleda!

Che Guevara

:hmmm: Da,da,treba da se ponasam xumano prema narodu!
Sram da me bude