Dan borbe za SIDU!

Započeo Vladimir Bakic, Novembar 29, 2007, 12:24:36 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Vladimir Bakic

U skladu sa punkerskom ideologijom,uvek na strani slabijih,uvek protiv vecine,Cipi u subotu 1.decembra organizuje party podrske nasoj sirotoj i kao manjini ugrozenoj drugarici Sidi! Svi ste pozvani,manite se tih sterilnih zurki sa kurtonima,dodjite da vidite sta je pravi razvrat i blud!

mumba

TiDža84

Pa nije dan borbe ZA sidu vec PROTIV side....;)

Leana Tajkov

Uzela si mi recenicu iz tastature :side:

TiDža84

Leana Tajkov

Oprastam ti, ali samo ovaj put :-)
I nemoj da ti se ponovilo...Jasno?;)
Evo, stize ti jedna karmicaaaaaaaaaaaaaaa....:silly:

Robbyn �

Pročitajte malo bolje Bakandžin tekst;)
CitatU skladu sa punkerskom ideologijom,uvek na strani slabijih,uvek protiv vecine,Cipi u subotu 1.decembra organizuje party podrske nasoj sirotoj i kao manjini ugrozenoj drugarici Sidi!

Leana Tajkov

Jbg, moraces da sacekas da prodje jos jedno sat vremena...

TiDža84

Robbyn napisao/la:
CitatPročitajte malo bolje Bakandžin tekst;)
CitatU skladu sa punkerskom ideologijom,uvek na strani slabijih,uvek protiv vecine,Cipi u subotu 1.decembra organizuje party podrske nasoj sirotoj i kao manjini ugrozenoj drugarici Sidi!

hehe

Onda u skladu sa tim morate da napravite ujedno i koncert za ugrozenu PERSU...

a za SIDU ne morate da se borite...jednostavno,upraznjavajte sex bez zastite...:laugh:

Zoran Sarajlija

Zajebava se Bakandza bice opet neka Punk-gungula povodom rodjendana jednog naseg istaknutog clana pa ce drmati par bendova njegovih drugara a u sklopu svega toga bice i astal gde ce se deliti kurtoni.Malo je zajebano posto je akcija ispred jedne politicke partije ali sam ja insistirao da se to ne potencira jer je \\"Debeli Zmaj\\" i dalje bastion anarhije i antipoliticarstva.
Naravno borimo se protiv side jer je u svojoj trecoj deceniji postojanja i dalje  neresiva enigma za ljudski mozak.
Letimo na Mesec a jebe nas jedna AIDS...jebes pos`o...

Marina Kovacev

E... moj drug Blazin slavi rodjendan... :)  Nina, jel ti poznat taj decko? :laugh:
Onda... vidimo se u subotu...

mumba

Vladimir Bakic

Politicka partija deli kurtone u Debelom Zmaju??? Cipi izbacen si iz udruzenja!!! Izdo si punk i drugaricu Persidu!!!

P.S.
Clanstvo u nasem cenjenom udruzenju moze ti biti povraceno ukoliko predsednika udruzenja napijes pa ti on oprosti..

mumba

vidim da æe biti veoma napeto u subotu! ja se nudim kao član komisije!

Djordje P.

debeli zmaj napisao/la:
CitatZajebava se Bakandza bice opet neka Punk-gungula povodom rodjendana jednog naseg istaknutog clana pa ce drmati par bendova njegovih drugara a u sklopu svega toga bice i astal gde ce se deliti kurtoni.Malo je zajebano posto je akcija ispred jedne politicke partije ali sam ja insistirao da se to ne potencira jer je \\"Debeli Zmaj\\" i dalje bastion anarhije i antipoliticarstva.
Naravno borimo se protiv side jer je u svojoj trecoj deceniji postojanja i dalje  neresiva enigma za ljudski mozak.
Letimo na Mesec a jebe nas jedna AIDS...jebes pos`o...

OMFG! WTF!
da mi je neko prich\\\'o ne bi mu verov\\\'o! ali stvarno!