Zamena uloga?

Započeo Axl Axl, Novembar 29, 2007, 09:02:52 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Uglavnom promatrajuæi ljude oko sebe kako žene tako i muškarce počeo sam primeæivati kako se menjamo tj. nismo ono što bi \\"trebali\\" biti.

Dakle muškarci počinju biti sve oseæajniji, veæina je jako organizovana, komunikacione veštine su dostigle babski level, :blink:  bolje kuvaju od žena, paze više na red i čistoæu, paze na fizički izgled, modu...  :peglanje:

Nasuprot njima žene su odjednom dobile muda, :ljutazena: odlučne su, znaju šta žele u životu, bolje se snalaze u prostoru i sve bolje za volanom...  :hitna:

Da li se kreæemo u krivom smeru ili možda u pravom. To je u sustini stvar percepcije pa me zanima kako vi to doživljavate?????

TiDža84

Zene su konacno pocele da evoluiraju u superiornija bica...:laugh:

mumba

ja se bojim sa naš(muški) opstanak al ajd malo das uližem živeo matrijarhat!

TiDža84

Bojan Beranek

E sad nije sve bas tako crno ako prestanemo da mazemo po pivu toliko i jedemo burek i pogledamo sa vremena na vreme sta nam one rade iza ledja i obratimo vise paznje na njih znali bi da su stvarno sve superiornije ali samo iz 1 razloga MUSKARCI SU LENJIIII!!!!!

Nebojsa Andjelic

TiDza84 napisao/la:
CitatZene su konacno pocele da evoluiraju u superiornija bica...:laugh:

Bilo je krajnje vreme.

mumba

bolje mi da se na vreme pripremimo za usisivače i veš mašine.ne smem više ništa reæi jer kad doðe strašni sud svi dobijaju po zasluzi!

Leana Tajkov

Mislim da je trenutna situacija jos uvek normalna.
Mada, zabrinucu se kada devojke budu mogle da popiju vise piva i imaju maljavije noge od muskaraca.... :laugh:

Marina Kovacev

Trenutno sam mnogo umorna da bih se bavila ovakvim temama, mada inace vrlo rado zastupam feministicke stavove :)
Od malih nogu sam naucena da zena treba da bude samostalna, obrazovana, emancipovana, jaka... Samim tim, ni ne mogu verovati u drugacije niti biti drugacija. Ne kazem da ne treba da postoje neke razlike medju obavezama, ali niti zena treba suvise da lupa sakom o sto, niti su muskarci alergicni na usisivace i pelene... I znate kako kazu \\"Muskarac jeste glava kuce, ali je zena vrat i moze da okrene vrat na koju god stranu zeli...\\" ;)

Zoran Sarajlija

Marina_The_Press napisao/la:
Citat\\"Muskarac jeste glava kuce, ali je zena vrat i moze da okrene vrat na koju god stranu zeli...\\" ;)
Za ovu nisam nikad cuo ali je do jaja.Ima jako puno istine.Bravo za Press :tapsh:

Zoran Nedeljicki

Axl napisao/la:
CitatUglavnom promatrajuæi ljude oko sebe kako žene tako i muškarce počeo sam primeæivati kako se menjamo tj. nismo ono što bi \\"trebali\\" biti.

.....................................................................

...................................................................

Da li se kreæemo u krivom smeru ili možda u pravom. To je u sustini stvar percepcije pa me zanima kako vi to doživljavate?????

dozivljavam to tako da me ta surova realnost tera da sam stalno van kuce , tj. odmetnuo sam se u kafanske tipove , zveknem par piva pa kad dodjem kuci svejedno mi je :-)

Z A

Ma nema veze ko koga jebe! :peto:

nemam ime

Axl napisao/la:
Citatmuskarci bolje kuvaju od žena,

Muskarci su oduvek bili bolji kuvari od zena. AJde mi navdi jedan elitn lokal u kome je zena glavni kuvar;) ???

Mozda to nije ni lose da se menjamo!!!

Zoran Sarajlija

Mi ne mozemo bez zena to je cinjenica...zena moze vestacki da se oplodi sama samcijata a mi kurac sine...
EGALITE

Tony Montana

Mi ne mozemo bez zena ali ni zene ne mogu bez \\"njega\\" he he