Tribute to \\"besplatan internet za sve !!!\\"

Započeo Serveto Pecin, Oktobar 05, 2007, 09:11:11 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Radomir Jelic

Vasker!!! napisao/la:
CitatFala Bogu, pa ja znam malo vishe...

Nije on skroz besplatan, Morash kupiti antenu a i opshtina placa 20% besplatnog neta za becej sto nije malo. A odakle im sredstva...Od poreza! tako da ste svi vi i koji ce te ga koristiti i vi koji necete platili net jednim delom.

Takodje znam da Bachka Topola ne bi trebala da dobije net!

I mislim da je i predsednik opshtine svoje uradio...Chekaju se gospoda iz BG-a da odrade svoj posao...i oni kasne ne bechejska opshtina!

Ostaje nam da budemo pozitivni sto se tiche ovog i chekamo!

;)

Pojma nemaš....

pod 1, i Opštinu i Vas æe ovaj net koštati 00000000, jer je Igrutin konkurisao kod Pokrajinskog sekretarijata za privredu (iako su mu se svi smejali da neæe dobiti sredstva) i za opštinu OBEZBEDIO 30.000 eura koje su veæ legle na račun!!!

pod 2.- Glavni Ugovor, Aneks i saglasnosti i ugovori sa vlasnicima objekata su ili na stolu kod predsednika opštine (glavni ugovor i aneks još uvek), ili kod opštinskog pravnika (ostale saglasnosti i ugovori)... problem je što naši pravnici se ne slažu sa nekim odredbama ugovora i to je cela priča

pod 3. - Beograðani (EuroBalkans Fundation) još uvek čekaju, iako im uopšte nije u interesu (mogli su do sad još par opština da završe), ali se saletu inženjeru veoma svideo Debeli zmaj (kafana, naravno, ne gazda) pa bi još par dana da odseda u istom

Bojan Beranek

Ako mu se svidio neka je ali ajde vi lepo da nas sve obavestite bilo ko od vas moze i igrutin malko ranije sta ce sve trebati za taj net i kod koga cemo mi da se prijavimo za isti i koja brzina ce biti uopste tog neta?
Unapred hvala!

mumba

pa evo obavestiæe nas naš čika igrutin o tome a pribor za sve to pa može i kod njega da se rezerviše naravno ako se on slaže sa istim.bar za nas forumaše.

sava savanovic

sava savanovic

Goran Čonkić

ja u petak 30.11. dolayim kuci...ocekujem da ce internet raditi...inace cu tuzim opstinu za nenadoknadivu stetu u neskinutim piratskim izdanjima...:P :laugh: :laugh:

Goran Čonkić

IGRUTINE?????

Kad ce net? Ako cu vec da se patim sa losim netom bar da ga ne placam...

Radomir Jelic

Mali_Lala napisao/la:
CitatIGRUTINE?????

Kad ce net?

na pitanja na čiji odgovor nemam uticaja odgovaram sa \\"ne znam\\" )

od nadležnih je dobijen odgovor \\"biæe\\"

sve ostalo imaš u mom prethodnom postu...

Goran Čonkić

Ok. Hvala anyway. Jel mozes na PM da mi kazes kod koga je zapelo? Ako znas naravno.

Radomir Jelic

Crossbringer napisao/la:
Citat... čika igrutin ... pa može i kod njega da se rezerviše

ne može, sukob interesa :(

ali æu vas obavestiti šta i gde možete nabaviti, pa čak i pokojim cenama

Goran Čonkić

Mogu ja da budem dobavljac? Necu velike marze uzeti, samo 30%...Forumasima 25%... :laugh:

G. P.

rez napisao/la:
CitatKoliko sam ja informisan, ona dvojica /Subota i Igrutin/ su sve zavrsili sad je sve u rukama Predsednika opstine Dusana Jovanovica - ako ne popusti pred zavidljivcima! Ja znam o toj prici dosta: to Ameri caste /pa neka ih: ako su mogli besplatno bombe da bacaju, naka nam sada bace besplatni internet/

I ja sam tako cuo Rez, da su ta dvojica sve zavrsili. Samo da jos neko pocne i bice besplatnog interneta.

Super!

Goran Čonkić

Sad mi vec svejedno...polako mi STVARNO dosta ovog grada i prvom prilikom idem iz njega...ovde ne moze nista da se uradi jednostavno nego uvek mora neki pametnjakovic u opstini ili nekom \\"javnom servisu\\" da koci sve...nece od ovoga u dogledno vreme nista biti kao i obicno...

mumba

lalo jel ti po onoj narodnoj svuda poði ali kuæi doði\\\' ma ne brini se imaæemo mi internet jednoga dana!

Serveto Pecin

...Kad na bunaru potece vino...
Ili kako bese ona stara...?
:)