Game Over - Igrutin

Započeo Radomir Jelic, Decembar 02, 2007, 06:33:32 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Radomir Jelic

Rodjen onomad, prošlog veka, tačno devet meseci nakod došeka 1974. godine :)

znači, sada sam u najboljem, tzv. isusovom dobu... samo da me još ne raspnu

Kao osoba mislim da sam dosadan ljudima, a da ta ni ne primetim, preke naravi, razmažen (kad nije po mome ili nije u skladu s mojim razmišljanjem omak kidišem i burim se), plitkih razmišljanja, lako planem... i jednom rečju neinteresantan mediokritet ravničarskog podneblja. A najviše lažem!

Volim da ništa ne radim i uživam u tome
Ne volim kad moram da  se potrudim oko nečega ili nekoga.

... ajd pa sad glasajte :)

Boris Majstorovic

Nekako mi se cini da ga znam, ali nisam siguran. Lici mi na jednog Jelica, koji uopste nije takav kako se predstavio Igrutin. Jelic kojeg ja znam, ima svoj stav i stoji čvrsto iza njega. Jedina slabost su mu devojke.

mumba

ma znam i ja nekog radicu al ni taj baš nije vaki kaki se predstavio igrutin,bolji je čoe\\\'k mlogo!

Zoran Sarajlija

kao i krsta-covek je enciklopedija ali na polju politike

Che Guevara

Koliko mogu da primetim-bas si samokritican!!! Daj,poxvali sebe,malo,sta da pomislimo mi koji te ne znamo kad od starta govoris lose o sebi?!?! Sigurna sam da nije sve bas tako....  :dobarsiti:

Radomir Jelic

Che Guevara napisao/la:
CitatKoliko mogu da primetim-bas si samokritican!!! Daj,poxvali sebe,malo,sta da pomislimo mi koji te ne znamo kad od starta govoris lose o sebi?!?! Sigurna sam da nije sve bas tako....  :dobarsiti:

igrutin napisao/la:
Citat...A najviše lažem!

:) ;) :side:

mumba

Marina Kovacev

(moram ovo da napisem, takav zadatak...)
Najmanje mi se svidja Igrutinova biografija... Jer znam da on ume sebe mnogo bolje i zanimljivije da predstavi... Ko ga ne poznaje licno, iz tog teksta bas i ne moze puno lepog da sazna.....

Robbyn �

P.S.

Mogao si to i bolje :P

Svakako nisi uradio \\"domaæi\\" pa eto...

Radomir Jelic

slika br. 001 - BEÈEJ RANOM ZOROM

Radomir Jelic

slika br. 002 - BAŠJE LEP OVAJ SNEG...

Radomir Jelic

slika br. 003 - STIŽU NAM PRAZNICIIIII :) :) :)

Radomir Jelic

slika br.004 - A I PRAZNIK ZA OÈI  :woohoo: :side: :woohoo:

Radomir Jelic

slika br.005 - ONO BEŠE \\"ZABRANJEN SAOBRAÆAJ MOTORNIM VOZILIMA DOLMOM\\"???