Trenirate li šta?

Započeo Axl Axl, Septembar 21, 2007, 09:20:37 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Da li trenirate nesto ozbiljno? Trčanje? Aerobik? Utisci...

Zorica Georgijević

Trenirala sam kosarku kao mala...a onda su se pojavili zdravstveni problemi zbog kojih sam morala da odustanem.Kasnije se nisam posvecivala nekoj drugoj vrsti sporta, osim aerobika. Mada i od njega sam brzo odustala, opet zbog zdravstvenih problema. Kod nas su mogucnosti za uspeh u nekom sportu na granici.Ranije se znalo da je sa upisom na vaterpolo zagarantovan uspeh.Sada...? Ne bih rekla da je tako.. Polako se razvijaju odbojka, kajak, tu je i tenis...ali sve je to sporo.

mumba

ja sam kaao dete trenirao karate ali se sve završilo jako brzo.

Leana Tajkov

Naravno!Kosarku vec 9 godina...A koliko uspesno-ne smem da kazem :-)
Kao klinka sam trenirala karate,plivanje...svasta nesto...

Igor Trbic

pa kao mali sam trenirao karate, posle streljashtvo, ali ni jedno ni drugo nije potrajalo neshto puno, karate sam prestao zbog bombardovanja, pa posle nije ni bilo, a streljashtvo zbog trenera! :)
sada treniram francuski boks ( savate ) odnosno trenirao sam dve godine, mada sad najverovatnije prestajem zbog nekih svojih problema......ali ko zna.....

Miklos Siladji

Kao mali plivanje, posle dosta dugo karate, a sad odlazim redovno u teretanu. Opusta me...

boris petkovic

trenirao sam kosarku 9 godina,a sad treniram jadzent (eng. Igent) jebeno dobra igra... i kuliram...

Nemanja Topic

Ajoj... Trenirao sam svasta, a sada treniram jadzent... jako je dobra igra, i svidja mi se sto je jako brza... Verujem da vecina ne zna nista o ovoj igri, i ako neko zeli da vidi, ili da pocne da trenira, moze sutra u 17:15 da dodje u Partizan u sali, i da vidi....B)

boris petkovic

Serveto Pecin

Ups, izvini sto smo u Beceju, selu odsecenom od sveta, pa ne znamo sta je IGENT...
Prosvetlite nas... :P

nemam ime

boris petkovic

nije isto,meni je mnogo bolja ova igra,ako nizbogcega drugog zbog musko-zenskih kontakta...

Axl Axl

hehe ne verujem ja da ima neko ko ne zna Janka i Igent, ako se neko promovisao onda je to on... :)

Otvorio sam topic, a nisam se izjasnio, treniram boks isto u Partizanu...

Ivan Mikovic

Plivanje poslednjih godinu dana, pre toga 6 godina vaterpolo, a pre vaterpola isto plivanje...B)

nemam ime

treniram teretanu a trenira i ona mene. evo kad napisem ovo palim da bildam(necu vam reci u koju idem). Uvece dzogiram!!!

U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH:P