Koga biste poveli na pusto ostrvo...?

Započeo tanja mitic, Decembar 07, 2007, 03:48:30 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

tanja mitic

Dobili ste na nagradnoj igri. Put na jedno daleko pusto ostvo u super luksuznom apartmanu, ....nedelju dana...vaauuuu...:silly: ...ali, jedini uslov da odete jeste da povedete sa sobom jednu poznatu ličnost (muzičar,glumac,sportista,političar,...strani ili domaæi...sve jedno). :unsure:

Koga biste poveli i zašto? ;)
Samo tri predmeta smete da ponesete sa sobom...koja?

mumba

pa poveo bih terezu orlowski zna se zašto.....da igramo karte!
poneo bih kasetofon
whitesnake - slip of the tongue
i naravno recept za pripremanje bureka sa sirom!

Boris Majstorovic

Olja Milovanov

Moju mamu i sestru (znam da moze samo jedna osoba, ali su one za mene neodvojive :)  ), kao najpoznatije i najdragocenije osobe u mom zivotu...
Mobilni sa punjacem(koji mi je kontakt sa svetom i u kome se nalazi puuuno muzike)...:)
Labelo...(koje je stalno sa mnom)
Fotoaparat ...:silly:

Goran Čonkić

hehehe Sireno tvoj plan ima malu rupu...ako nekim cudom na PUSTOM ostrvu i nadjes struje da punis isti taj mobilni, puno srece sa nalazenjem mreze... :D :P

Peleena :) Pa shta te briga :D

Olja Milovanov

Pa ako mi daju super luksuzan apartman, ocekujem da cu u njemu imati i struje...;) A za mobilni, popecu se na neko najvise drvo da hvatam signal...:laugh:

tanja mitic

ufff...ili me niste shvatili ili namerno izbegavate davanje odgovora...:(
sem Crossa, ostali nisu odgovorili u potpunosti na pitanje....

Onda æemo ovako...
hm...da ste sami, solo, bez porodice, koga biste poveli sa sobom od poznatih ličnosti na pusto ostrvo?

Marina Kovacev

Povela bih, recimo, Vanju Udovicica... Vaterpolisti su mi slaba tacka :blush:  da me cuva od ajkula... :laugh:
A ponela bih naocare za sunce, ulje za suncanje i dusek za more...  Svi koji me poznaju, znace da sam se odrekla planera bez kog inace nigde ne idem. Sta ce mi planer pored Udovicica?!

tanja mitic

divna si Marina...eeee...to je pravi odgovor! ;)

Nebojsa Andjelic

Poveo bih jednu sa ovog foruma, godisnju zalihu piva, par prasica razlicitog pola i loptu

Olja Milovanov

Evo da se ispravim... ;)
Ako vec mozemo da biramo...:P
Tom Welling...(a ostala tri mislim da sam dobro napisala :) )

Olja Milovanov

Olja Milovanov

Zamolila bih vas da to sredite ako je moguce...:)