ISHOD SASTANKA!

Započeo Marina Kovacev, Decembar 05, 2007, 06:54:03 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Suboticki

Nebojsa Andjelic

Kako moze neko da ne obraca paznju na mene? A na predstavu cu doci, ako i samo ako me ti pozoves! Ovakve cinjenice ne mozes da ignorises!

Zoran Sarajlija

rez napisao/la:
CitatNebojša, ne pravimo BAL NA VODI! Nego običnu, pozorišnu predstavu.
Ako nastaviš ovako sa svlačenjem moraæemo da organizujemo  igricu za forumašice: OBUCITE NEBOJŠU!
:tapsh:hahahaha e bas...dobro da nisi gologuz na avataru hahaha :goozica: :goozica: :goozica:

tanja mitic

rez, ako treba pomoæ...tu smo...;)

Zoran Suboticki

Višnjice, hvala ti puno. Ja do ideja dolazim na neobičan način, pa ako možeš da izdržiš ovo ti mi se pridruži:

Pripreme
1. Sedam dana svako jutro provedem pola sata u kadi punoj leda
2. Pet dana po pet kilometara preðem peške hodajuæi unazad
3. Deset dana po sat vremena visim okačen  u svojoj biblioteci, sa nogama na dole /da mi se krv slije u glavu/
4. Pre spavanja obavezno pročitam 40 do 50 strana nekog lakog štiva /Hegel, Vitgenštajn, Hartman, Derida.../
5. Dnevno pojedem 1 kg bibera, 4 glavice kupusa, svežeg, 5 kila rendane šargarepe i popijem litru siræeta /naiskap/
6. Bar jednom dnevno skočim sa neke zgrade: što na glavu, što na noge. Važno je da uvek dobro odskočim.
7. ...o seksualnom životu u tom pripremnom periodu me nemoj ništa pitati: da ne kvarim decu po forumu!

Nakon tih opsežnih i lakih priprema počinje STVARANJE:
1. ONDA UHVATIM PA STVARAM! Dok ne klonem.

Marina Kovacev

Da se mi ne nadamo onda tom tekstu skoro, posto cisto sumnjam da ces preziveti sve te pripreme :laugh:

Zoran Suboticki

Marina, ja sam izneo samo one lakše elemente priprema...One najteže i najgore ne smem da podelim ni sa kim. Bojim se da æe me neko smatrati osobenjakom. A ja to nisam, kao što se vidi iz gore priloženog posta.

Radomir Jelic

Marina Kovacev

Igrutine, ne ubijaj nam scenaristu u pojam! :)  Samo nek napise, pripreme su njegova licna stvar... :laugh:

Boris Majstorovic

A šta æemo sa scenografijom?

Zoran Suboticki

Sad ste me zbunili: koja je razlika izmeðu scenarija i scenografije!? Ajd nek se javi ko zna?

Boris Majstorovic

rez napisao/la:
CitatSad ste me zbunili: koja je razlika izmeðu scenarija i scenografije!? Ajd nek se javi ko zna?

scenarijo se piše , a scenografija tegli!

tanja mitic

Zoran Suboticki

A što sam ja onda teglio scenario po kuæi!!!

tanja mitic