Prva LJUBAV

Započeo Boris Majstorovic, Decembar 08, 2007, 04:11:50 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Moguce....
Mani ...

Proslo je . Bogu hvala.
 AH, DA, secam se da si me svojevremeno tesila....
 Hvala za to.

Radomir Jelic

Prva je ljubav došla tiho, neznana sama,
za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama...

Prva simpatija, Bojana S. - 3/4 osnovne
Prva prava lubav - jedna Anja iz Malog rita... bolj\\\' da ne divanim...

Nebojsa Andjelic

nina kolin

Zvao se Milan o bilo nam je super.Prva ljubav je uvek u lepom secanju,ali amo to,sad su dosle nove i sve je bolje i bolje.:laugh:

Bilja Maric

Kao mali ne znamo sta je ljubav, mozda postoje neke simpatije.Moja prva simpatija bio je drug iz zabavista :P , malo smo se gledili i mislili da smo vazni... I taman kada samo malo \\\"porasli\\\" tj. u trecem razredu osnovne skole on je otisao u Ameriku... Kako tuzno detinjstvo ...:( Ali moja prva ljubav desila se sa 17. god, sedeo je u jednom kaficu na zvucniku, primetili smo jedno drugo i tako je sve pocelo... Dopisivanje, vidjanje... Trajalo je 1.5 dana, naucila sam dosta iz te veze, ali i danas mislim da je to moja jedina prva i prava ljubav. A to se nikad ne zaboravlja.

vesna bosnic

...ona prava....u mojoj 20-toj....uf....bilo je.....kao vatromet....u svemu....zaljubljeni do kraja....,dok ga nisam sutnula...,ne znam ni ja sama zbog cega...,posle 2god.....Kada se setim....zvali smo jedno drugo MACO...,visio je na prozoru zgrade i pevao mi dok sam odlazila kuci od njega....Svaki put kada sam mu dolazila u susret trcala sam mu u zagrljaj,a on me je ljubio i ljubio....i ja sam njega....Stvarno je to bila prava ljubav!:silly: :silly: :silly: :)

vesna bosnic

...ups...zvao se Lazar....,to sam zaboravila!